Lid worden

KLM Juniorkamp 2018

vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2018 ’t Kraanven, Loon op Zand (Brabant)

Ben jij een lange tiener tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan staat er weer een leuk weekend op de agenda voor jou en je lengtegenoten. Lees dus snel verder!

Op 9, 10 en 11 november vindt het jaarlijkse KLM Juniorkamp weer plaats, ook wel bekend als het 'lange kinderen weekend'. Dit jaar gaan we naar groepsaccommodatie ’t Kraanven in het Brabantse Loon op Zand. Het is een prachtige locatie, waar we over veel ruimte beschikken.

In het kamphuis hebben we twee aparte slaapzalen voor jongens en voor meisjes, ook beschikt het kamphuis over een bos en een indoor speelhal zodat we ons met zowel goed als slecht weer kunnen vermaken.

Naast ons mooie kamphuis hebben we ook weer een leuk programma voor jullie bedacht!

Vrijdag 9 november
Vrijdag ontvangen we jullie en jullie ouders om 19.00u met een lekker kopje soep en een broodje. Nadat we de ouders naar huis hebben gestuurd gaan we de kamers indelen. Daarnaast gaan we kennis met elkaar maken door verschillende spelletjes en we bereiden ons voor op de volgende dag want we gaan zaterdag iets heel leuks doen….

Zaterdag 10 november
Zaterdag starten we met een lekker ontbijtje in ons huis om vervolgens te vertrekken naar de Efteling waar we ons de hele dag kunnen uitleven! Terug in het huis is het tijd om even te chillen met elkaar terwijl de kampleiding een lekkere maaltijd klaar maakt. Na het eten gaan we gezellig met zijn alle een film kijken en eventueel een kampvuurtje maken.

Zondag 11 november
Zondag beginnen we met een uitgebreid ontbijt en daarna ruimen we onze spullen op. Ter afsluiting van het kamp staat er nog een middagprogramma gepland, maar dat blijft nog even een verrassing.
 

Goed om te weten
Met het kamp gaat ervaren kampleiding mee. Gaat uw kind voor het eerst mee dan kunt u hem of haar aan hun zorgen overlaten. Bijzonderheden wel graag bij aanmelding doorgeven in het formulier. Wil je het graag uitgebreider toelichten, stuur dan een email met de bijzonderheden naar langekinderenweekend2018@klublangemensen.nl.

De vereniging zal alle activiteiten, eten en drinken kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van € 50 per persoon. Na deelname aan dit weekend wordt de borg retour gestort. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 10 oktober 2018, dan wordt de borg retour gestort. Als je na 10 oktober 2018 annuleert, krijg je de borg retour, mits je vrijgekomen plek kan worden opgevuld met iemand die wellicht op de wachtlijst staat.

Aanmelding
De inschrijving voor het Juniorkamp 2018 is gesloten. 
Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar langekinderenweekend2018@klublangemensen.nl.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan meteen in!
Wij hebben er erg veel zin in!