Lid worden

Magazine

De XLLL is het verenigingsblad van de Klub Lange Mensen. Het verschijnt elk kwartaal en informeert de leden over klubactiviteiten en andere activiteiten voor lange mensen (zowel volwassenen als kinderen). Verder bevat het magazine allerlei wetenswaardigheden en nuttige informatie over het lang zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van transport (auto's, fietsen, OV), kleding, schoeisel, woninginrichting, toegankelijkheid en arbeidsomstandigheden. Ook medische informatie over het wel of niet afremmen van de groei van lange kinderen.

Ieder kwartaal is de redactie hard aan het werk om de XLLL te vullen met mooie artikelen, foto's en advertenties. Wil je iets aanleveren voor de volgende XLLL? Zie hieronder wanneer kopij ingeleverd moet zijn en wanneer de volgende XLLL op de deurmat valt. 

  • XLLL 2014/4
    Inleverdeadline kopij: 1 november
    Verschijnt: 20 december

 

Ter versterking van ons redactieteam zijn wij op zoek naar:

Redacteuren (m/v), Columnist(en) (m/v) en een Fotograaf (m/v).
De werkzaamheden bestaan uit het schrijven en redigeren van teksten, maar ook uit het zelf op zoek gaan naar onderwerpen en kopij. Ook als je het leuk vindt om zomaar eens iets te schrijven of mee te delen, horen we graag van je. Je hoeft niet bang te zijn dat je misschien niet goed genoeg schrijft. We hebben een klein, maar leuk team dat je graag helpt. Vind je het leuk om winkels te bezoeken en daar dan een verslag van te maken, ook dan zijn we heel blij met je.

De redactie, onder leiding van hoofdredacteur Robbertjan Roet, is te bereiken per e-mail via redactie@klublangemensen.nl