Lid worden

Introductie

Op dit onderdeel is heel veel medische informatie te vinden. De Klub Lange Mensen is al jaren een betrouwbare medische vraagbaak voor haar leden, maar ook voor organisaties en mensen buiten de Klub. Ook kennen we veel artsen die gespecialiseerd zijn en je gericht kunnen adviseren. Dus als je iets wilt weten, neem dan vooral contact met ons op.

In samenwerking met drs. R.J.H. Odink, kinderarts en endocrinoloog, is de Medische gids van de Klub Lange Mensen volledig gereviseerd en aangevuld met actuele informatie (begin 2013). Dokter Odink is een van Neerlands meest vooraanstaande endocrinologen die zich richt op groeistoornissen met speciale aandacht voor te grote lengte en de behandeling ervan. Hij is momenteel werkzaam in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en heeft diverse publicaties gedaan op het gebied van groeistoornissen, grote lengte en de behandeling ervan. 

De Medische gids is online beschikbaar voor leden van de Klub Lange Mensen. Als KLM-lid kun je inloggen op de website en de Medische gids vinden onder het afgeschermde deel van Downloads. Ook op de lange kinderen website is medische informatie tevinden, in de rubriek Groeien. Deze informatie is goed te begrijpen voor jonge kinderen.