Lid worden

Introductie

De Klub Lange Mensen is al jaren een betrouwbare medische vraagbaak voor haar leden, maar ook voor organisaties en mensen buiten de Klub. Door contacten met artsen en specialisten, zijn we in staat om vaak gericht te kunnen adviseren. Dus als je iets wilt weten, neem dan vooral contact met ons op.

Sinds 2000 is drs. Roelof Odink medisch adviseur en aanspreekpunt voor Klub Lange Mensen. Hij is een van Neerlands meest vooraanstaande endocrinologen die zich richt op groeistoornissen met speciale aandacht voor te grote lengte en de behandeling ervan. Dokter Odink heeft in 2013 de Medische gids van Klub Lange Mensen gereviseerd en aangevuld met actuele informatie. In augustus 2016 is dokter Odink met pensioen gegaan en wordt zijn rol als aanspreekpunt overgenomen door dokter Vera van Tellingen, werkzaam als kinderarts/endocrinoloog in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

De Medische gids is online beschikbaar voor leden van de Klub Lange Mensen. Als KLM-lid kun je inloggen op de website en de Medische gids vinden onder het afgeschermde deel van Downloads. Ook op de lange kinderen website is medische informatie te vinden, in de rubriek Groeien. Deze informatie is goed te begrijpen voor jonge kinderen.