Lid worden

Aanmelden Europatreffen 2019 Utrecht [Nederlandse aanmeldingen]

Deelnemers Overzicht bestelling Betalingsgegevens Afrekenen

JA, ik meld me aan voor de internationale bijeenkomst voor Lange Mensen: het Europatreffen 2019 in Utrecht, Nederland! Ik begrijp dat mijn aanmelding pas na volledige betaling definitief is. Ik begrijp dat mijn reservering pas van kracht is zodra ik volledig heb betaald. Houd er rekening mee dat sommige activiteiten een beperkt aantal deelnemers hebben.

Vul alsjeblieft bij de volgende vraag het aantal mensen in die zich aanmelden voor alle activiteiten die je hieronder kiest. Als één in de groep wil deelnemen aan andere/minder/meer activiteiten, vul dan een apart formulier in voor deze deelnemer. Heel hartelijk bedankt!

Hieronder kun je de activiteiten kiezen waarvoor je je aanmeldt; de prijzen worden vermeld. Alle activiteiten hieronder kun je combineren. Alleen bij de opties die samen in een menu staan, sluit de ene keuze de andere uit. Vul alsjeblieft overal iets in, anders kun je het formulier niet verder afmaken.

Het formulier zal automatisch een betaling aanvragen via iDEAL. Deze optie kan waarschijnlijk alleen door Nederlandse burgers worden gebruikt. Andere deelnemers kunnen het bedrag overschrijven. Het bank nummer is: NL50 INGB 0009 0582 41. BIC: INGBNL2A Bank: ING Bank, FINANCIAL PLAZA BIJLMERDREEF 109, 1102 BW Amsterdam.

Als je nog geen lid bent van een van de Europese vereniging voor lange mensen, kunnen hogere prijzen van toepassing zijn. Op deze website kun je lid worden van de Nederlandse vereniging voor slechts 27,50 euro per jaar.

Ik/wij komen met deelnemer(s).

Deelnemer 1

Als je voor meerdere deelnemers tegelijk boekt, vermeld dan alsjeblieft alle namen zodat we iedereen gepersonaliseerde informatie kunnen geven.

Bij meerdere deelnemers graag verschillen in adressen vermelden.

Als je voor meerdere deelnemers tegelijk boekt, graag alle verjaardagen vermelden.

Het land en de regio waar je woont, bijv. Nederland, Friesland

Ja, nee of "nog niet"

Ben je allergisch of zijn er andere medische beperkingen waarmee we rekening moeten houden?

Na aankomst in de prachtige stad Utrecht ontmoeten we elkaar in een van de eerste warenhuizen in Nederland ' de winkel van Sinkel ', die nu fungeert als een gastvrij ' Grande café ' in het pittoreske centrum van de stad. 's Avonds ontmoeten we oude vrienden en nieuwe aanwinsten tijdens een overheerlijk diner.

De museumbezoeken en de bierproeverij op de woensdag en het bezoek aan museum Speelklok zijn al volgeboekt. Het thema voor deze vergadering is "in je kracht staan": met interessante presentaties over hoe je het meest kunt profiteren van je lengte! En het is gratis! En het is in een molen!

Laten we proberen om het record van de grootste bijeenkomst van mensen boven de gemiddelde lengte te breken! Komt allen naar Number Four in Stadion Galgenwaard in Utrecht om 17 uur.!

Een avond van heerlijk eten en dansen op de live band in het van der Valk Hotel Houten. Tijd om je op te doffen om deze prachtige week gepast af te sluiten.

Wij zijn graag transparant hoe de gegevens die je ons aanlevert worden gebruikt. Iedereen die iets moet regelen om rekening te houden met medische randvoorwaarden (bijv. allergie) worden geïnformeerd over het totaal aantal mensen waarvoor dit geldt (zonder naam), totaallijsten van deelnemers (met namen) worden gebruikt voor het inplannen van de activiteiten en worden zonder de namen gebruikt voor analyse welke programma punten populair zijn voor de organisatie van toekomstige events (toekomstige teams krijgen inzage). E-Mail adressen worden gebruikt om je te informeren over het Europatreffen 2019 en desgewenst om je uit te nodigen voor toekomstige Europese activiteiten. Jouw gegevens kunnen uitsluitend worden ingezien door Klub Lange Mensen Nederland en het organisatie team van dit event. Je gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. E-mail adressen van diegenen die daarvoor toestemming geven, worden doorgegeven aan organisatie teams van toekomstige Europese activiteiten. Deze toestemming kun je altijd intrekken.

* Verplichte velden

Het totaalbedrag van <totaalprijs> is na aanmelding verschuldigd via een iDeal betaling.

Als je vragen hebt over het Europatref, kun je ons mailen via: europatreffen2019@klublangemensen.nl.