Lid worden

Aanmelden Europatreffen 2019 Utrecht [Nederlandse aanmeldingen]

Deelnemers Overzicht bestelling Betalingsgegevens Afrekenen

JA, ik meld me aan voor de internationale bijeenkomst voor Lange Mensen: het Europatreffen 2019 in Utrecht, Nederland! Ik begrijp dat mijn aanmelding pas na volledige betaling definitief is. Ik begrijp dat mijn reservering pas van kracht is zodra ik volledig heb betaald. Houd er rekening mee dat sommige activiteiten een beperkt aantal deelnemers hebben.

Vul alsjeblieft bij de volgende vraag het aantal mensen in die zich aanmelden voor alle activiteiten die je hieronder kiest. Als één in de groep wil deelnemen aan andere/minder/meer activiteiten, vul dan een apart formulier in voor deze deelnemer. Heel hartelijk bedankt!

Hieronder kun je de activiteiten kiezen waarvoor je je aanmeldt; de prijzen worden vermeld. Alle activiteiten hieronder kun je combineren. Alleen bij de opties die samen in een menu staan, sluit de ene keuze de andere uit. Vul alsjeblieft overal iets in, anders kun je het formulier niet verder afmaken.

Het formulier zal automatisch een betaling aanvragen via iDEAL. Deze optie kan waarschijnlijk alleen door Nederlandse burgers worden gebruikt. Andere deelnemers kunnen het bedrag overschrijven. Het bank nummer is: NL50 INGB 0009 0582 41. BIC: INGBNL2A Bank: ING Bank, FINANCIAL PLAZA BIJLMERDREEF 109, 1102 BW Amsterdam.

Als je nog geen lid bent van een van de Europese vereniging voor lange mensen, kunnen hogere prijzen van toepassing zijn. Op deze website kun je lid worden van de Nederlandse vereniging voor slechts 27,50 euro per jaar.

Ik/wij komen met deelnemer(s).

Deelnemer 1

Als je voor meerdere deelnemers tegelijk boekt, vermeld dan alsjeblieft alle namen zodat we iedereen gepersonaliseerde informatie kunnen geven.

Bij meerdere deelnemers graag verschillen in adressen vermelden.

Als je voor meerdere deelnemers tegelijk boekt, graag alle verjaardagen vermelden.

Het land en de regio waar je woont, bijv. Nederland, Friesland

Ja, nee of "nog niet"

Ben je allergisch of zijn er andere medische beperkingen waarmee we rekening moeten houden?

Na aankomst in de prachtige stad Utrecht ontmoeten we elkaar in een van de eerste warenhuizen in Nederland ' de winkel van Sinkel ', die nu fungeert als een gastvrij ' Grande café ' in het pittoreske centrum van de stad. 's Avonds ontmoeten we oude vrienden en nieuwe aanwinsten tijdens een overheerlijk diner.

De verschillende delen van het programma zullen in andere volgordes plaatsvinden voor verschillende groepen. Er wordt een rondleiding georganiseerd om de verschillende bezienswaardigheden te voet te verkennen.

In aanvulling op de rondleiding te voet, is er de mogelijkheid om de grachten te verkennen tijdens een boottocht. De escape room is al vol.

Maandagavond genieten we van een gezellige avond in een bruin café. Wie zal de pub quiz winnen?

Een bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder een bezoek aan kasteel De Haar met haar prachtige tuin.

Kasteel De Haar is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto, maar degenen die liever met de fiets gaan, kunnen er samen heen fietsen en een korte rit door de omgeving maken. Let op: de huurfietsen hebben een standaardmaat. Degenen die niet willen fietsen, kunnen deelnemen aan een korte wandeling (3 km. rond Hoeve Wielreveld) of een langere wandeling rond Hoeve 't Natte Laand met een speciale natuur meditatie (deze is al volgeboekt).

De museumbezoeken en de bierproeverij op de woensdag zijn al volgeboekt. Het thema voor deze vergadering is "in je kracht staan": met interessante presentaties over hoe je het meest kunt profiteren van je lengte! En het is gratis! En het is in een molen!

;Museum van Speelklok tot Pierement is een van de typisch Nederlandse bezienswaardigheden die een absolute must-see is! We ontdekken de wondere wereld van zelf-spelende muzikale instrumenten en worden verrast met vrolijke muziek uit alle hoeken van het Museum. (was oorspronkelijk gepland op de maandag maar nu op de donderdag na de Europameeting)

Laten we proberen om het record van de grootste bijeenkomst van mensen boven de gemiddelde lengte te breken! Komt allen naar de parkeerplaats bij Stadion Galgenwaard in Utrecht om 19 uur.!

Hebben we een excuus nodig om te feesten? Nee! Laten we lekker samen genieten van eten en dansen!

Alkmaar is bekend om zijn kaasmarkt. Na het bekijken van deze eeuwenoude traditie, zullen we lunchen voor vertrek naar de Zaanse Schans voor molens, een demonstratie klompen maken en nog veel meer! OF: als je een ervaren roeier bent en in staat bent om in een C4+ te roeien, kun je helaas niet meer mee want die groep zit al vol.

Tijd om Utrecht op nieuwe en onverwachte manieren te genieten. Wat denk je van de culinaire Street Food Tour? De rondleiding door voormalige daklozen is al vol. De archeologische ondergrondse Tour gaat helaas niet door maar daarvoor in de plaats kun je naar het Universiteitsmuseum met haar prachtige tropische, botanische tuin. Maar een nieuwe historische stadswandeling is beschikbaar. Waaghalzen kunnen hun sky diving vaardigheden testen (vervoer naar de locatie niet inbegrepen)

Een avond van heerlijk eten en dansen op de live band in het van der Valk Hotel Houten. Tijd om je op te doffen om deze prachtige week gepast af te sluiten.

Er zijn veel meer dingen te ontdekken in en rond Utrecht. Suggesties worden gegeven in je programmaboekje. Aangezien veel mensen op deze dag naar huis zullen reizen, zal er geen programma worden georganiseerd maar natuurlijk bent je vrij om Utrecht te blijven verkennen of een dagtrip naar Amsterdam te maken met een groep (nieuwe?) vrienden!

Wij zijn graag transparant hoe de gegevens die je ons aanlevert worden gebruikt. Iedereen die iets moet regelen om rekening te houden met medische randvoorwaarden (bijv. allergie) worden geïnformeerd over het totaal aantal mensen waarvoor dit geldt (zonder naam), totaallijsten van deelnemers (met namen) worden gebruikt voor het inplannen van de activiteiten en worden zonder de namen gebruikt voor analyse welke programma punten populair zijn voor de organisatie van toekomstige events (toekomstige teams krijgen inzage). E-Mail adressen worden gebruikt om je te informeren over het Europatreffen 2019 en desgewenst om je uit te nodigen voor toekomstige Europese activiteiten. Jouw gegevens kunnen uitsluitend worden ingezien door Klub Lange Mensen Nederland en het organisatie team van dit event. Je gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. E-mail adressen van diegenen die daarvoor toestemming geven, worden doorgegeven aan organisatie teams van toekomstige Europese activiteiten. Deze toestemming kun je altijd intrekken.

* Verplichte velden

Het totaalbedrag van <totaalprijs> is na aanmelding verschuldigd via een iDeal betaling.

Als je vragen hebt over het Europatref, kun je ons mailen via: europatreffen2019@klublangemensen.nl.