Lid worden

Algemene Ledenvergadering Diergaarde Blijdorp

5 november 2022 10:30-18:00 uur Diergaarde Blijdorp

JAARDAG ZATERDAG 5 NOVEMBER

IN DIERGAARDE BLIJDORP ROTTERDAM
Dit jaar organiseren wij de algemene ledenvergadering in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam. Diergaarde Blijdorp biedt als botanische tuin een onmisbaar groen rustpunt. Al wandelend valt op dat de Diergaarde op een bijzondere manier is aangelegd waarbij dieren in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving leven. Daarnaast herbergt de Diergaarde ook 21 waardevolle en unieke rijksmonumenten. Door de centrale ligging in de randstad ligt het park op 10 minuten afstand van Rotterdam Centraal Station. Ook is er een bus- en metrohalte voor de deur. Uiteraard is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 uur   Ontvangst van iedereen met wat drinken en wat lekkers.
11.00 uur   Aanvang van de algemene ledenvergadering. De kinderen mogen dan vrij rondlopen in het dierenpark. De hele jonge kinderen graag onder begeleiding van een ouder.
12.45 uur   Gaan we met elkaar lunchen.
14.00 uur   Spelen we een unieke en interactieve teamgame. In teams gaan we op ontdekkingstocht en komen zo door uitvoeren van opdrachten veel te weten over de vaak onontdekte kant van de Rotterdamse dierentuin.
Zo krijg je een( digitaal) kijkje op bijzondere plekken zoals het laboratorium en het voedselmagazijn.
Medewerkers van de dierentuin,zoals de dierenarts, directeur en de dierenverzorgers vertellen meer over hun bijzondere werk.
Ieder team wordt gestuurd door een tablet met een Blijdorp app en trekt ten strijde tegen de andere teams. Het slimste en oplettendste team zal zegevieren.
16.30 uur tot 18.00 uur   Is er een afsluitende borrel waarin het winnende team bekend wordt gemaakt.
18.00 uur   Programma afgelopen.
De vereniging zal deze activiteit, eten en drinken kosteloos aanbieden, voor iedereen die lid is van onze vereniging.
Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van € 25,- per persoon. Na volledige deelname aan deze activiteit wordt de borg teruggestort.
Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 23 oktober 2022, dan wordt je borg teruggestort.

Kom je uitsluitend naar de algemene ledenvergadering dan ben je geen kosten verschuldigd. We verzoeken om je wel in te schrijven, dan weten wij hoeveel mensen wij kunnen verwachten.
Na je aanmelding krijg je ongeveer een week van te voren de laatste informatie plus je toegangsbewijs.
Inschrijven kan t/m 22 oktober, via de LINK hieronder:
https://forms.gle/uLUMwqG2CC2K4v3ZA
Mocht je nog vragen hebben over de jaardag zelf, stuur dan een mail naar activiteiten@klublangemensen.nl.  Graag tot ziens op zaterdag 5 november in Rotterdam.  

Pascale Balm, Activiteiten KLM