Lid worden

Bedrijfsbezoek Greve schoenen

woensdag 23 oktober 2019 17.00u - 21.30u Waalwijk, Noord-Brabant

Op woensdag 23 oktober 2019 organiseert de Klub Lange Mensen een bedrijfsbezoek bij H. Greve schoenen in Waalwijk, Noord-Brabant.

Hieronder wat informatie over dit mooie bedrijf.
Greve Schoenen staat van oudsher bekend om zijn traditionele herenschoen en mocassins. Maar de modebewuste man heeft Greve ook ontdekt. Onder de vierde generatie is het familiebedrijf zich meer gaan toeleggen op  trends en marketing, vertelt Jos-Jan Greve. “Ons label past voortaan bij meerdere gebruiksmomenten. Niet meer alleen de chique schoen voor op het werk, maar ook footwear in een business casual omgeving, voor vrije tijd en op de golfbaan.” Ook bestaat de mogelijkheid om herenschoenen op maat te laten maken.

“Hiervoor meten we voeten zorgvuldig op en maken we een unieke leest. Maatschoenen van Greve zijn het hoogst haalbare voor de echte liefhebber van stijlvolle en superieure schoenen. Meer dan een eeuw ervaring in design, de beste materialen en goede kennis van de voet komen hierin samen.” Maatwerk is verkrijgbaar in de leestbreedte F (smal) t/m L (zeer breed) en in de maat 37 t/m 48.

Wie ooit een schoen op maat liet maken, kan zijn eigen leest bij Greve terugvinden. “Die bewaren we. Klanten hoeven zo niet speciaal langs te komen om nieuwe schoenen aan te laten meten.” Wie denkt dat alleen mannen met moeilijke voeten bij Greve aankloppen, heeft het mis. Het aantal heren dat in een unieke op maatgemaakte schoen rond loopt, neemt toe. “De moderne man is meer met zijn uiterlijk bezig. Permitteert zich voortaan duurzame en exclusieve spullen.” En dat een Greve schoen die gewenste kwaliteiten bezit, blijkt wel uit de levensduur van het schoeisel. “We selecteren dan ook alleen het allerbeste kwaliteitsleer van koeien uit de Alpengebieden. Hun huid is bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals in de bergen.”

Naast de Greve maatwerkafdeling kunt u ook in onze Greve Store een zeer uitgebreide seizoenscollectie bekijken. Van sportief tot aan geklede schoenen in de maat 39 t/m maat 47 op voorraad. Wilt u zelf eens zien hoe Greve schoenen met de hand gemaakt worden, dan bent u van harte welkom in het atelier aan de schoenfabriek.

Tijdens deze avond wordt u ontvangen door Kees van Soest, algemeen directeur Greve. Hij vertelt het familieverhaal van vroeger (1898) tot nu en de toekomst van het merk. De schoenmakers vertellen alles over het leer en de verwerking ervan. Ze laten live zien hoe schoenen met de hand gemaakt en ingekleurd worden. Het echte vakmanschap!De avond wordt gecombineerd met een diner van drie gangen. Vers op de dag klaar gemaakt door hun eigen kok. De vereniging zal deze activiteit, eten en drinken kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van € 25,00 per persoon. Na deelname aan deze activiteit wordt de borg teruggestort. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 13 oktober 2019 dan wordt de borg retour gestort. Als je na 13 oktober 2019 annuleert, krijg je de borg retour, mits je vrijgekomen plek kan worden opgevuld door iemand die wellicht op de wachtlijst staat.

Aanmelden
Aanmelden kan onderaan deze pagina met de oranje knop.
Doe dit snel want het aantal plaatsen is beperkt. De inschrijving is op volgorde van inschrijving. De uiterste inschrijfdatum is zondag 13 oktober 2019.
 
Programma
17.00u - Inloop
vanaf 18.00u tot 20.00u - Presentaties / demo’s / diner
21.30u - Einde

Deze activiteit is met name geschikt voor mannen aangezien er alleen herenschoenen gemaakt worden maar vrouwen zijn ook zeker welkom.

Pascale Balm 
Activiteiten


Meld je nu aan!