Lid worden

Europatreffen Berlijn

14 tot en met 21 mei 2023 hele dagen vakantie! Berlijn

Terug van weggeweest!

De Duitse Klub Langer Menschen organiseert van 14 tot en met 21 mei 2023 het Europatreffen. Ze bestaan 70 jaar en willen dat graag samen met ons vieren in het mooie Berlijn. 

- Ontmoet oude vrienden of maak nieuwe tijdens één van de feesten, bijeenkomsten of op het gala op de zaterdag.

- Ontdek hoe deze stad die voorheen werd gescheiden door de Berlijnse Muur is veranderd en proef de nieuwe en levendige sfeer van deze wereldstad.

- Bewandel de landingsbaan van het voormalige vliegveld Tempelhof en geniet van dit stadspark gecombineerd met de architectuur en verborgen plekjes in haar enorme terminalgebouw waarin zich ook de Berlijnse airlift bevindt.

- Maak van de gelegenheid gebruik om lekker te shoppen of om een wereldberoemd of juist klein en bijzonder museum te bezoeken.

- Raak onder de indruk van de vergane Pruisische glorie van het Sanssouci paleis tijdens een dagtrip naar het nabijgelegen Potsdam of bezoek de Glienicker Brücke (oftewel "de brug van de spionnen"...)

- Laat je verrassen door interessante weetjes tijdens één van de rondleidingen om zowel de stad als haar parken te ontdekken.

Het programma staat inmiddels op: www.europatreffen.eu en nu kun je je daar ook inschrijven voor een spetterende week of lang weekend!

Bekijk de laatste nieuwtjes op facebook: #KLMBERLIN23

Het afwisselende programma is nu bekend dus geef je snel op via hun website! Vragen over deze gezellige hemelvaartsvakantie kun je in het Engels of Duits richten aan: orga@europatreffen.eu

Europatreffen_Berlin