Lid worden

GROOTS KLM weekend 2021

vrijdag 11 t/m zondag 13 juni 2021 Schaijk, Noord-Brabant

Vanaf vrijdag 11 juni 2021 organiseert de vereniging voor de 6e keer een GROOTS KLM weekend. De accommodatie is voor sommige onder ons al bekend. Het ligt in het dorp Schaijk. Schaijk is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Wij hebben daar een sfeervolle groepsaccommodatie gehuurd.

Gelegen in het fraaie natuurgebied de Maashorst. De slaapplaatsen bestaan uit 2-, 3- en 4-persoons kamers. Het kan zijn dat, wanneer je je alleen inschrijft, je bij iemand anders op de kamer wordt ingedeeld.    
                                         
Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Jongeren t/m 17 jaar zijn welkom onder begeleiding van tenminste 1 ouder (met een gezinslidmaatschap).

Programma
Het programma voor het hele weekend ziet er als volgt uit:

Vrijdag 11 juni 2021:
Vanaf 19.30 uur aanvang weekend. Deze avond zal onder het genot van een hapje en een drankje een avond zijn om elkaar weer te zien en bij te praten. Voor de nieuwkomers onder ons uitermate geschikt om met elkaar kennis te maken.

Zaterdag 12 juni 2021:
Na een lekker ontbijt gaan we naar de boerensolex in Herpen. Daar gaan we met solexen, tandem-solexen en oude DAF YA-66 cabrio’s een (puzzel)route rijden .Voor diegene die geen rijbewijs of bromfiets-certificaat hebben kan je als passagier meerijden in de DAF of achterop de tandem-solex. Bij de inschrijving kun je een voorkeur aangeven, echter de indeling wordt bepaald door de organisatie. De route over de Maas dijken heeft alles, toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, veerpondjes, jachthavens en natuurgebieden. Tijdens het toeren over de Maasdijkroute ervaar je de nostalgie van weleer, rijdend langs tal van monumentale panden, kleine dorpjes de vestingstadjes Ravenstein, Batenburg en Grave en het kloosterstadje Batenburg. Onderweg gaan we ergens lunchen. ‘s Avonds in het huis gaan we gebruik maken van een BBQ die ter plekke voor ons verzorgt wordt door de plaatselijke keurslager.
 
Dit jaar zijn er enkele plaatsen om alléén voor de BBQ in te schrijven!!     
Uitermate geschikt als je niet het hele weekend kunt komen of gewoon eens kennis maken met de vereniging.

Zondag 13 juni 2021:
Na het ontbijt vertrekken we met elkaar naar Boer Bens in Herpen. Daar gaan we het spel “klootschieten” spelen. Vanuit de boerderij is een prachtige route uitgezet in de bossen (natuurgebied Herperduin) Klootschieten is een oud Hollandse sport. We vormen groepjes van 4-5 personen. Met dit groepje gaan we een route afleggen met de kloot (verzwaarde bal). Je turft de worpen. Het groepje met de minste aantal worpen is de winnaar. In de middag gaan we nog heerlijk lunchen bij Bloesem theehuis in Herpen. Een bijzondere horeca gelegenheid waar mensen werken voor wie werk niet vanzelfsprekend is. Om ongeveer 16.00u zullen we dan weer in de accommodatie aankomen, waarmee het weekend op zijn einde loopt.

Aanmelden
Aanmelden kan via de oranje knop onderaan deze pagina. Doe dit snel, het aantal deelnemers is namelijk beperkt. De uiterste inschrijfdatum is 24 mei 2021!!

De vereniging zal alle activiteiten, eten en drinken kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van €50,- per persoon. Na deelname aan dit weekend zal de borg retour gestort worden. Mocht het betalen van de borg een probleem zijn neem dan contact op via activiteiten@klublangemensen.nl

Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 24 mei 2021, dan wordt de borg retour gestort. Als je na 24 mei 2021 annuleert krijg je de borg retour mits je vrijgekomen plek kan worden opgevuld door iemand anders die wellicht op de wachtlijst staat.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar activiteiten@klublangemensen.nl

Corona
Het weekend kan alleen doorgaan als de situatie voor groepsactiviteiten omtrent Covid-19 / Corona veilig en verantwoord is.

Afhankelijk van (het opheffen van) de maatregelen in verband met Covid-19 / Corona zal Klub Lange Mensen beslissen of deze activiteit doorgang kan hebben en zo ja, onder welke voorwaarden. Indien deze activiteit niet doorgaat zullen de ingeschreven deelnemers uiteraard hun borg zo spoedig mogelijk terug ontvangen. 


Hopelijk tot ziens op het GROOTS KLM WEEKEND!!        
Pascale Balm, Activiteitencommissie.


Meld je nu aan!