Lid worden

Jaardag 2020

zaterdag 7 november 2020 10.30u - 13.30u Utrecht

Door de Covid-19 pandemie, de richtlijnen van de overheid en het RIVM en de sociale afstand van 1½ meter ten opzichte van elkaar, zullen we dit jaar de Jaardag in een iets andere vorm organiseren dan je van ons gewend bent. Er is geen middagprogramma. Wel kun je natuurlijk nog op eigen gelegenheid door de stad Utrecht wandelen. We hopen dat we volgend jaar weer een volledig programma kunnen aanbieden en dat alle beperkende maatregelen dan niet langer nodig zijn. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en we vragen om je begrip hiervoor.

Het programma
10.30-11.00 uur: ontvangst met koffie, thee, limonade
11.00-12.30 uur: algemene ledenvergadering
12.30-13.30 uur: lunch
13.30 uur .......... loopt het programma ten einde.

De locatie
Deze keer gaan we naar de stad Utrecht. De exacte locatie van de gelegenheid waar het programma plaatsvindt, wordt een week voor aanvang naar je gestuurd via de e-mail.

Overige zaken
De vereniging zal deze activiteit, eten en drinken kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg worden gevraagd van € 25 per persoon. Na deelname aan deze activiteit wordt de borg teruggestort. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat vóór 29 oktober 2020 dan wordt de borg ook teruggestort.

Kom je uitsluitend naar de algemene ledenvergadering, dan ben je geen kosten verschuldigd. Wij verzoeken je om je wel in te schrijven, dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten in verband met het plaatsen van stoelen in de zaal. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM.

Inschrijven kan via de onderstaande oranje knop. De uiterste inschrijfdatum is 29 oktober 2020. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een e-mail naar activiteiten@klublangemensen.nl.

Graag tot ziens op zaterdag 7 november in Utrecht!

 

(Foto: eigen collectie Klub Lange Mensen)


Meld je nu aan!