Lid worden

Jaardag 2021

Zaterdag 6 november 2021 10.30u-17.00u Leiden

Dit jaar vindt de algemene ledenvergadering plaats in CORPUS te Leiden op zaterdag 6 november 2021. Voor wie CORPUS niet kent... het is een gebouw met een boodschap die terug te vinden is in de educatieve attractie ‘reis door de mens’. Een gebouw waarin het over mensen en gezondheid gaat.

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:

10.30 uur  ontvangst van iedereen met drinken en wat lekkers.
11.00 uur  aanvang van de algemene ledenvergadering. De kinderen gaan dan het interactieve deel van Corpus bewandelen. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De hele jonge kinderen graag onder begeleiding van een ouder.
12.30 uur  gaan we met elkaar lunchen.
13.30 uur  gaan we in groepjes een reis door de mens maken. Tijdens de reis door de mens kan je op spectaculaire wijze zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol gezond eten, gezond leven en veel bewegen daarbij spelen.

Daarna hebben we nog wat aparts in petto. We krijgen een workshop lachen! De lachcoach laat zien dat er geen reden nodig is om te lachen. Duidelijke uitleg en een rustige opbouw zorgen voor een fijne sfeer, waardoor het voor vrijwel iedereen bijzonder makkelijk blijkt om zomaar te lachen. Lekker ontspannen en een bijzondere ervaring, dat is een workshop lachen.

Rond de klok van 16.00 uur is er tijd voor een borrel. Deze middag zal rond 17.00 uur ten einde lopen.

De vereniging zal deze activiteit, eten en drinken kosteloos aanbieden, voor iedereen dit lid is van onze vereniging. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van € 25,- per persoon. Na deelname aan deze activiteit wordt de borg teruggestort. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 27 oktober 2021, dan wordt de borg ook teruggestort.

Kom je uitsluitend naar de algemene ledenvergadering, dan ben je geen kosten verschuldigd. We verzoeken je om je wel in te schrijven, dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten in verband met het plaatsen van de stoelen in de zaal.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een e-mail naar activiteiten@klublangemensen.nl. Graag tot ziens op zaterdag 6 november in Leiden!

De jaarstukken, waaronder notulen en jaarverslagen kun je vinden in het ledendeel onder de knop Downloads