Lid worden

Glowgolf jongerenactiviteit

zaterdag 30 maart 2019 12.30u - 17.00u Skate Fever, Rhijnspoor 275, Capelle aan den IJssel

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar oud en heb je zin in een leuke dag met lengtegenoten? Lees dan snel verder!

Programma
Tussen half één en één uur is het ontvangst van alle aangemelde leden. Er is dan gelijk wat tijd om nog even bij te praten tussen de ouders maar ook tussen de jongeren zelf en om eventueel kennis te maken met de nieuwe leden.
Om 13.00 uur gaat ons programma echt van start. We gaan deze dag starten met minigolf in een fluorescerend decor, oftewel we gaan Glowgolf spelen! Als we uitgespeeld zijn gaan we nog even door met nog een actief onderdeel. Er staat deze middag namelijk disco rollerskate op het programma. We kunnen lekker dansen, meezingen en ondertussen trucs uithalen op onze skates. Ondertussen staat er een hapje en drankje klaar om nieuwe energie op te doen. En na dit enerverende middagje, is het tegen vijf uur weer tijd om afscheid te nemen van elkaar.

Kosten en inschrijving
De vereniging biedt deze activiteit, incl. eten en drinken kosteloos aan. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van € 25 per persoon. Na deelname aan de activiteit wordt de borg retour gestort. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 23 maart 2019, dan wordt de borg retour gestort. Als je na 23 maart 2019 annuleert, krijg je de borg retour, mits je vrijgekomen plek kan worden opgevuld die wellicht op de wachtlijst staat.

Aanmelden kan via de oranje knop onderaan deze pagina. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt! De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en de uiterste inschrijfdatum 23 maart 2019.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan meteen in!
Wij hebben er erg veel zin in!


Meld je nu aan!