Lid worden

Jongerenweekend 16+ 2019

vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2019 Meppel, Drenthe

Ben je lang, behoor je tot de leeftijdscategorie 16 t/m 21 jaar en heb je zin in een gezellig weekend met lengtegenoten? Dan is dit iets voor jou!

Van vrijdag 8 november 2019 t/m zondag 10 november 2019 organiseert de Klub Lange Mensen voor de vierde keer op rij een jongerenweekend in Meppel (Drenthe).
Het gehuurde groepshuis ligt op een paar minuten loopafstand van het treinstation in Meppel, aan het stadspark vlakbij het centrum.

Kortom een ideale locatie om allerlei leuke activiteiten te gaan ondernemen!! Wat gaan we dit weekend doen?

Vrijdag 8 November
Iedereen is welkom om 19.00 uur. Na het uitpakken hebben we genoeg tijd om kennis te maken, bij te kletsen en elkaar beter te leren kennen, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje. We gaan deze avond lekker chillen in het groepshuis.

Zaterdag 9 November
Na een lekker ontbijtje gaan we naar Nijverdal om te karten. Kartplaza Actionworld beschikt over één van de langste kartbanen van Europa met een lengte van ruim 825 meter! Na een aantal rondjes racen, gaan we lasergamen. De lasergame Arena is omgetoverd als spookstad van het Wilde Westen! We sluiten af met een potje bowlen! Daarna gaan we weer terug naar het groepshuis. ‘s Avond gaan we lekker eten om een goede bodem te leggen voor het avondprogramma. Eenmaal terug in het huis is er nog genoeg tijd om je zelf op te frissen, want in de avond gaan we uit! In Meppel zit namelijk een gave discotheek waar je vanaf 16 jaar naar binnen mag. Let the party begin!!

Zondag 10 november
Vandaag staat de wekker iets later. Na een lekker ontbijtje is het weer tijd om de spullen te pakken en alvast klaar te zetten voor vertrek. Hierna is het weer tijd voor plezier, we gaan namelijk zwemmen!
Tessa Weeda (19 jaar) is tijdens het weekend het aanspreekpunt.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven indien je lid bent van Klub Lange Mensen. De vereniging biedt alle activiteiten, eten en drinken gratis aan. Bij inschrijving wordt een borg gevraagd van € 50 per persoon. Na deelname aan dit weekend wordt de borg retour gestort. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 27 oktober 2019, dan wordt de borg retour gestort. Als je na 27 oktober 2019 annuleert, krijg je de borg retour, mits je vrijgekomen plek kan worden opgevuld door iemand die wellicht op de wachtlijst staat.

De aanmelding is gesloten.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar activiteiten@klublangemensen.nl