Lid worden

JONGVOLWASSENEN WEEKEND (18 TOT 30 JAAR) 3 T/M 4 DECEMBER 2022 LEEUWARDEN

3 en 4 december 3 december begin van de middag tot en met 4 december Leeuwarden

JONGVOLWASSENEN WEEKEND (18 TOT 30 JAAR) 3 T/M 4 DECEMBER 2022 LEEUWARDEN

Op zaterdag 3 december organiseert de Klub Lange Mensen een jong volwassenen weekend!

We verblijven met elkaar in het Alibi Hostel. Dit hostel ligt in het centrum van Leeuwarden, op slechts een paar minuten afstand van Leeuwarden C.S. Het hostel diende eerst als een gevangenis, de Blokhuispoort. Een aantal jaar geleden is het omgebouwd, maar de oude details zijn nog steeds goed bewaard gebleven. Zo zijn de cellen omgebouwd tot kamers. Wij slapen met elkaar op een gemengde slaapzaal met 18 bedden. Het maximaal aantal deelnemers is dan ook 18 personen dus wees er snel bij!

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 3 december

Begin van de middag…
Aankomst in het hostel. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar spullen te droppen en elkaar te leren kennen en/of bij te praten.

In de middag…
In de middag volgt er een leuk interactief middagprogramma. Er zijn voldoende ideeën, maar de definitieve knoop wordt later, als we een idee van de opkomst hebben, doorgehakt. Dit horen jullie na sluiting van de inschrijfperiode. Nog even geduld… wink

In de avond uit eten en op stap.
Na het middagactiviteit heeft iedereen even de mogelijkheid om zich op te frissen en klaar te maken voor de avond. In de avond zullen we lekker met elkaar gaan eten in een restaurant in de stad. Hierna gaan we uit naar de leukste discotheek van Leeuwarden. Voetjes van de vloer wink

Zondag 4 december:
De volgende ochtend is er voor ons een lekker ontbijtje beschikbaar in het hostel.
Daarna loopt dit programma teneinde. Iedereen is vrij om nog wat in Leeuwarden of omgeving te ondernemen, zelfstandig of met elkaar.

Inschrijven
De uiterlijke inschrijfdatum is twee weken van te voren, zaterdag 19 november 2022.

De vereniging zal dit weekend, hostel, middagprogramma, restaurant en ontbijt voor iedereen die lid is van onze vereniging kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van €25,- per persoon. Na deelname aan dit uitje zal de borg teruggestort worden. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 19 november 2022, dan wordt de borg ook teruggestort.

Ben je 18 tot 30 jaar schrijf je dan snel in

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/BRofStJw7u2FwuiS6

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar activiteiten@klublangemensen.nl
Graag tot ziens op 3 december in Leeuwarden!

Tessa, Milü, Jeroen en Martijn