Lid worden

KLM Juniorkamp 2019

6 t/m 8 september 2019 Ermelo, Gelderland

Ben jij of word jij lang en ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan staat er weer een leuk weekend voor de boeg voor jou en je lengtegenoten, lees dus snel verder!

Op 6, 7 en 8 september vindt het jaarlijkse KLM juniorkamp. Dit jaar gaan we naar de Aalbertshoeve in Ermelo. Het is een prachtige locatie, waar we over veel ruimte beschikken.

Naast ons mooie kamphuis hebben we ook weer een leuk programma voor jullie bedacht:

Vrijdag
Vrijdag ontvangen we jou en je ouders om 19.00u met een lekker kopje soep en een broodje. Nadat we de ouders naar huis hebben gestuurd gaan we de kamers indelen, maken we kennis met elkaar maken door verschillende spelletjes en we eindigen met de traditionele kamp-spelletjes-avond.

Zaterdag
Op zaterdag starten we met een lekker ontbijtje in ons huis om vervolgens een leuke sportieve activiteit te doen, er is nog wat tijd om te lunchen en daarna vertrekken we op de fiets naar Harderwijk waar we van alles gaan doen. Terug in het huis is er tijd om te chillen, we gaan lekker avondeten en daarna relaxed een filmpje kijken.

Zondag
Zondag beginnen we met een uitgebreid ontbijt en daarna ruimen we onze spullen op. Ter afsluiting van het kamp duiken we het zwembad in, dus vergeet je zwemkleding niet!

Goed om te weten
Met het kamp gaat ervaren kampleiding mee. Gaat uw kind voor het eerst mee dan kunt u hem of haar aan hun zorgen overlaten. Bijzonderheden wel graag bij aanmelding doorgeven. Dit kan via langekinderenweekend@klublangemensen.nl

De vereniging zal alle activiteiten, eten en drinken tijdens het kamp kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van € 50 per persoon. Na deelname aan dit weekend wordt de borg retour gestort. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 1 augustus dan wordt de borg retour gestort. Als je na 1 augustus annuleert, krijg je de borg retour, mits je vrijgekomen plek kan worden opgevuld  met iemand die wellicht op de wachtlijst staat.

Aanmelden kan via de oranje knop onderaan deze pagina. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt! De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en de uiterste inschrijfdatum is 1 augustus 2019. Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar langekinderenweekend@klublangemensen.nl

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan meteen in!
Wij hebben er erg veel zin in!


Meld je nu aan!