Lid worden

Lange kinderen dag!

Nadere informatie volgt 14.00u-18.30u De Uithof, Jaap Edenweg 10, Den Haag

*** UPDATE: Helaas moeten we melden dat in verband met de Corona-maatregelen de lange kinderen dag niet door gaat op 11 april 2020 en wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Nadere informatie volgt. ***

Op zaterdag 11 april 2020 organiseert de vereniging een lange kinderen middag in De Uithof in Den Haag. Ben je in de leeftijd van 12 t/m 21 jaar en lijkt het je leuk om met een groep andere lange kinderen een middag actief te zijn? Meld je dan snel aan!


Wat gaan we doen? Op zaterdagmiddag 11 april 2020 worden jullie om 14.00 uur verwacht in De Uithof. Na wat drinken met wat lekkers erbij gaan we eerst karten. Ervaar de G-krachten en snelheid op onze spectaculaire kartbaan. Daarna is het tijd voor lasergamen. Dat wordt gespeeld in een ruimte gevuld met licht, geluid en rookeffecten.

Tot slot gaan we met elkaar een hindernisbaan "Topzone" doen. Deze baan bestaat uit een veertien hindernissen en is 400 meter lang. Op acht meter hoogte kun je kiezen uit twee parcoursen die beiden uitdagend en spannend zijn! Na afloop van deze gezellige spelen eten we nog gezellig met elkaar. Deze middag zal rond 18.30 uur weer afgelopen zijn.

De vereniging zal deze activiteiten, eten en drinken kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van € 25,- per kind. Na deelname aan deze middag wordt de borg retour gestort. Mocht het betalen van de borg een probleem zijn neem dan contact op met Pascale Balm (van de activiteiten werkgroep) via activiteiten@klublangemensen.nl.

Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dit dan voor 1 april 2020 dan wordt je borg retour gestort. Als je na 1 april annuleert krijg je je borg retour mits je vrijgekomen plek kan worden ingevuld door iemand die wellicht op de wachtlijst staat. Aanmelden kan via onderstaande oranje knop.

Doe dit snel, want het aantal deelnemers is beperkt. De uiterste inschrijfdatum is 31 maart 2020!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar: activiteiten@klublangemensen.nl. Hopelijk tot ziens op de lange kinderendag 2020.


Meld je nu aan!