Jong volwassenen weekend 2-3 maart 2024 in Den Haag

02-03-2024

10:00

Den Haag

Op zaterdag 2 maart tot en met 3 maart 2024 organiseert de Klub Lange Mensen (weer) een jong volwassenen weekend! Iedereen tussen de 18 en 30 jaar kan zich hier voor opgeven. Kom je ook?

Afbeelding Pink Flamingo hostel

We verblijven met elkaar in het Pink Flamingo Boutique Hostel in het centrum van Den Haag. Het hostel ligt op slechts een paar minuten afstand van Den Haag C.S. Hier hebben we twee kamers geboekt met bedden voor 10 en 8 personen. In totaal is er dan ook ruimte voor 18 personen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 2 maart om 10:00 uur verzamelen we bij het pannenkoekenhuis naast het Tikibad in Wassenaar. Hier is tijd om elkaar te begroeten, kennis te maken en/of bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Vervolgens gaan we met elkaar naar het Tikibad! Het Tikibad is het subtropisch zwemparadijs van het attractiepark Duinrell. Het waterpark beschikt over ten minste zestien verschillende glijbanen met een totale lengte van ruim 1300 meter. Verder zijn er een golfslagbad en twee bubbelbaden.

Na een leuke middag in het zwembad gaan we naar ons hostel in Den Haag. Voor wie met het OV komt; er zijn auto’s beschikbaar om mee naar Den Haag te rijden.

Hier is tijd om de spullen uit te pakken en jezelf klaar te maken voor een avond uit! Eerst gaan we met elkaar een lekker hapje eten in Den Haag om vervolgens het nachtleven op te zoeken in de binnenstad. Voetjes van de vloer!

De volgende ochtend, na wellicht een kort nachtje slapen, gaan we met elkaar ontbijten bij een plaatselijk ontbijttentje naast het hostel. Daarna loopt het programma teneinde. Iedereen is vrij om nog wat in Den Haag of omgeving te ondernemen, zelfstandig of met elkaar.

Inschrijven:

De uiterlijke inschrijfdatum is twee weken van te voren, zaterdag 17 februari 2024.

De vereniging zal dit weekend, hostel, middagprogramma, restaurant en ontbijt voor iedereen die lid is van onze vereniging kosteloos aanbieden. Bij inschrijving zal een borg gevraagd worden van €25,- per persoon. Na deelname aan dit uitje zal de borg teruggestort worden. Mocht je onverhoopt je inschrijving moeten annuleren en doe je dat voor 17 februari 2024, dan wordt de borg ook teruggestort.

Ben je 18 t/m 30 jaar en lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan snel in!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar activiteiten@klublangemensen.nl

Graag tot ziens op 2 maart in Wassenaar!

Martijn Balm

Afbeelding duinrel

Gezinslidmaatschap € 27,50 per jaar.
Jongerenlidmaatschap (18 t/m 23 jaar) € 15,- per jaar.
Jeugdlidmaatschap (tot 18 jaar) € 10,- per jaar.