Lid worden

Giraf5 620 230 c1 center center

Wil je lid worden?

Streepje...
Als lid heb je bij de Klub Lange Mensen een streepje voor. Nu denk je misschien: maar wat heb ik daar dan aan, aan zo'n lidmaatschap? Klub Lange Mensen biedt je échte voordelen op een heleboel zaken.

Site
Zo krijg je een inlogcode voor de Klub Lange Mensen site. Met deze inlogcode heb je toegang tot alle informatie op de site. Denk hierbij aan het gebruik van de Winkelgids met adressen voor lange mensen en het downloaden van de medische gids, wetenschappelijke onderzoeken, notulen en jaarverslagen.

Korting!
Verder krijg je kortingen. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. We hebben namelijk veel winkels en andere organisaties zo enthousiast gekregen dat ze onze leden aantrekkelijke kortingen geven op hun diensten of artikelen.

Voor elk wat wils
Maar het mooiste is natuurlijk dat je lid bent van een van de leukste Klubs van Nederland. En de activiteiten die we organiseren zijn zo divers, dat er altijd wel iets is dat je aanspreekt.

Welkom
Profiteer mee!
 Met je lidmaatschap draag je bij aan onze slagkracht, zodat we je belangen nog beter kunnen behartigen bij allerlei instanties.


Word lid!
Informeren, belangen behartigen en samenbrengen. Dat zijn de pijlers van onze vereniging. Een leuke ‘klub’ dus, speciaal voor jou. En voor het lidmaatschapsgeld hoef je het niet te laten:

We hebben drie soorten lidmaatschap:
- Het gezinslidmaatschap (vanaf 1 volwassene tot een compleet gezin) kost € 27,50 per jaar
- Het jongerenlidmaatschap (individueel lidmaatschap voor jongeren van 18 t/m 23 jaar) kost € 15,00 per jaar
- Het jeugdlidmaatschap (individueel jeugdlidmaatschap tot 18 jaar) kost maar € 10,00 per jaar

Ledenvoordeel
Nog even op een rijtje. Als je lid bent, krijg je:
- toegang tot de hele website met vele extra's
- de nieuwsbrief (per e-mail)
- een Klubpas met recht op korting bij diverse winkels
- specials met interessante informatie die we uitbrengen: zo krijg je bij aanmelding toegang tot de online Winkelgids vol met adressen voor lange mensen, de online Medische gids met informatie over groei, lang zijn, groeiremming en lange kinderen.*


Tot slot
De Klub Lange Mensen is aangesloten bij het netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte, genaamd Ieder(in). Dit betekent dat je gebruik kunt maken van de services die Ieder(in) biedt aan haar leden. Eén van deze services is dat diverse zorgverzekeraars een vergoeding geven in het lidmaatschapsgeld van de aangesloten vereniging. Kijk hier of je zorgverzekeraar een vergoeding verstrekt in je Klub Lange Mensen lidmaatschapsgeld.