Lid worden

Tijdschrift XLLL jaargang 2016

XLLL Editie 2016/4

Deze editie aandacht voor onder andere de bootmodeshow voor lange mensen, het verslag van de lezing over de resultaten van een groeiremmende operatie, een testverslag van de Citroen C4 Grand Picasso, een terugblik op het jongerenweekend en het tienerweekend en een vooruitblik naar de nieuwjaarsborrel in januari 2017!

Word lid om deze editie te kunnen bekijken

XLLL Editie 2016/3

In de september-editie van dit jaar geven we een terugblik op onder andere de Klubdag in Dalfsen, de TallTogether-beurs in Eemnes en de bijeenkomst van de langsten der aarde in Parijs, eerder dit jaar. Verder kun je lezen over een lezing over groeiremming door diverse medici in oktober van dit jaar. Een leuk interview met Bas van de Goor, oud-volleybalinternational en onderdeel van het 'gouden' team van Atlanta 1996. Tot slot natuurlijk weer een mooie autotest, een interview met een actief lid van de vereniging en een vooruitblik naar de Jaardag in november.

Word lid om deze editie te kunnen bekijken

XLLL Editie 2016/2

In deze tweede editie van 2016 onder andere een verslag van 16 april 2016, toen een wedstrijd ‘wie is de langste’ voor meisjes t/m 17 jaar plaatsvond, tijdens de Dag van de Haagse Geschiedenis. Verder kun je lezen over twee leuke activiteiten voor de jeugd die eraan komen in september van dit jaar. Heb je altijd al willen weten hoe de historie van de Klub Lange Mensen eruit ziet, dan kom je uitgebreid aan je trekken.

Word lid om deze editie te kunnen bekijken

XLLL Editie 2016/1

Deze editie onder andere een uitgebreid verhaal over een van de succesvolste Nederlandse Hollywood-acteurs, Carel Struycken. Twee meter dertien lang, geboren in Den Haag en met name bekend van de Adams Family films. Verder is de beenruimte in de KLM Dreamliner onder de loep genomen en kun je over diverse activiteiten lezen.

Word lid om deze editie te kunnen bekijken