Lid worden

Tijdschrift XLLL jaargang 2018

XLLL Editie 2018/3

De laatste editie in ons jubileumjaar is half oktober op de deurmat verschenen. Uitgebreid aandacht onder andere voor het ledenweekend in Brabant, de Vlaamse BE Tall beurs in Antwerpen, en de 'lange' reis door de Verenigde Staten van de familie Balm. Verder als autotest de Renault Espace, het verslag van de langste dag in Utrecht, Rotterdam en Groningen en de aankondiging van ons Jubileumfeest op 3 november as. in Zoetermeer!

Word lid om deze editie te kunnen bekijken

XLLL Editie 2018/2

In dit feestelijke jubileumnummer van de XLLL aandacht voor jubileumactiviteiten die reeds zijn geweest (de nieuwjaarsborrel en de borrel in Amsterdam bij café Gent aan de Schinkel). Daarnaast informatie over het Groots KLM Weekend van begin juni, de feestelijkheden van 30 juni, en uiteraard het jubileumfeest en jaardag van zaterdag 3 november. Trouwe adverteerder Plusman is hoofdsponsor van de KLM geworden. In deze editie twee autotesten! Verder een leuke column en achtergrond verhalen over 60 jaar vereniging.

Word lid om deze editie te kunnen bekijken

XLLL Editie 2018/1

De eerste editie van de XLLL in ons jubileumjaar siert op de cover een foto van oprichter Albert Johan Kramer. Een autotest van de Kia Sorento. Een terugblik op de jaardag van november 2017, met mooie foto's van de beurs en modeshow. Verder ook leuke verslagen van de weekenden van de jeugd, de aankondiging voor een Vlaams evenement voor lange mensen in mei 2018 en ons groots KLM weekend in juni 2018.

Word lid om deze editie te kunnen bekijken