Lid worden

400 Likes op Facebook!

05 november 2013

Wie had dat gedacht!? Van snail mail naar e-mail… en van adresboek naar Facebook! Gisteren is onze Facebook pagina de grens van 400 Likes gepasseerd! Dat zijn dus 400 mensen (leden maar ook niet-leden) die via Facebook op de hoogte willen blijven van de activiteiten van de KLM. Daar zijn we best een beetje trots op!

Toen de Klub werd opgericht in 1958 was het woord internet nog niet bedacht en werd gecommuniceerd via vergaderingen en post (als je niet weet wat dat is vraag papa en mama maar). Niet lang na de introductie van internet in Nederland, midden jaren 90, lanceerde onze KLM haar eerste website. In die begin jaren van het internet waren ook forums heel populair en communiceerden 'lotgenoten' via deze sites veel online met elkaar. Dit is nog altijd een geliefd medium (Google maar eens op "lange mensen forum").  Sinds de opkomst van social media midden jaren 2000 en het openen van Facebook voor het grote publiek in 2006, heeft dit medium een enorme vlucht genomen. Op 4 maart 2011 ging de KLM ook 'social' en lanceerde haar Facebook pagina. De ietwat verouderde KLM website werd in 2012 flink onder handen genomen en op 20 januari 2013 werd de nieuwe site, zoals je hem nu voor je ziet, gelanceerd. Sindsdien worden ook Twitter en Facebook actief gebruikt om leden en geïnteresseerden te informeren en dat heeft ertoe geleid dat we dus inmiddels 400 vaste volgers hebben.

Hartelijk dank aan iedereen die onze pagina heeft ge-Liked! Een speciale felicitatie en bedankje aan het adres van Hein Griffioen die onze 400ste Liker is!

We blijven jullie graag op deze manier informeren over de activiteiten van onze Klub en hopen dat via dit medium de drempel lager wordt om contact met elkaar te hebben. Heb je ons nog niet ge-Liked en ben je benieuwd naar onze Facebook pagina? Zie de link elders op deze pagina.