Lid worden

advertorial
[Advertorial] Overhemden.com

26 september 2016

Meer dan 120 overhemden met extra lange mouw op Overhemden.com
Als lange man weet je het als geen ander. De collectie overhemden met extra lange mouw is in veel winkels beperkt. Vaak bestaat dat ene mooie overhemd niet in mouwlengte 7. De keuze is beperkt tot wit, blauw en als je gelukt hebt een ruitje.

De mannen achter overhemdenspecialist Overhemden.com vonden dat dit moest veranderen. Op Overhemden.com vind je een volledige collectie overhemden met extra lange mouw. Alle soorten: verschillende merken, pasvormen, kleuren en soorten. Zo vind je altijd het juiste overhemd met extra lange mouw.

9 verschillende merken
Maar liefst 9 merken overhemden met extra lange mouw. Onder andere het merk Sleeve7. Dit merk is gespecialiseerd in kwaliteit-overhemden voor de lange man. Het merk heeft inmiddels de grootste collectie van Europa. Luxe merken als het exclusieve Emanuel Berg, Jacques Britt, Profuomo en Thomas Maine. Maar ook merken als Ledûb, Seidensticker, Michaelis en het speelse R2. Deze merken staan allen voor hoge kwaliteit. De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen, zoals regular fit, modern fit en slim fit.

Persoonlijke service online
Overhemden.com onderscheidt zich door het leveren van excellente persoonlijke service. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies, zodat wij iedereen aan een perfect overhemd kunnen helpen. Zowel telefonisch als via de e-mail kunnen wij aan de hand van jouw wensen het perfecte overhemd voor je vinden.

En goed om te weten: vanaf 3 overhemden krijg je altijd 10% extra korting op overhemden.

Liever langskomen in een winkel? Dat kan: wij hebben een fysieke Heerenzaak in de Maasstraat, Amsterdam. Wij helpen graag iedereen aan het perfecte overhemd.