Lid worden

advertorial
[Advertorial] Overhemden met perfecte snit

03 februari 2017

50.000 exemplaren. Zoveel overhemden en blouses worden er elk jaar op de website van Bivolino bestelt. Een indrukwekkend cijfer dat aantoont dat het maatwerk van Bivolino als gegoten zit. Dankzij zijn biometrische matentechnologie kan je op de website in een paar kliks een overhemd of blouse op maat bestellen. Zonder meetlint en op basis van slechts enkele parameters. Met zijn collectie van ruim 400 stoffen is er daarenboven voor ieder wat wils. 

Michel Byvoet is een echte  e-commercepionier. Zijn vader was kleermaker en stond in 1954 mee aan de wieg van Bivolino. Michel trad in zijn voetsporen, maar besloot in 1998 om zijn pijlen op de online verkoop te richten. “De website is zo ontwikkeld dat je zelfs met je smartphone eenvoudig en snel een hemd op maat kan bestellen. Geen gedoe met lintmeters of passessies. Nee, wij ontwierpen een biometrische maattechnologie zodat we op basis van drie (voor heren) of vier (voor dames) parameters een overhemd of blouse kunnen ontwerpen die als gegoten zit. Sowieso geniet iedereen van een 100% fit garantie bij de eerste aankoop.”


Gepatenteerde maattechnologie
Naast de website Bivolino.com  is er ook Bivolino services. Michel commercialiseert namelijk zijn gepatenteerde maattechnologie bij grote spelers als Marks & Spencer, Otto Group en WE, en dat zowel onder het merk Bivolino als voor hun eigen merken. “Binnen dat verhaal zijn wij dus een pure technologieleverancier; de ketens zorgen zelf voor hun stoffen.”


Stillistenservice
Wie een overhemd of blouse bestelt via Bivolino.com, kan die ofwel zelf configureren, ofwel een beroep doen op de mode experts van Bivolino. “Onze collectie telt meer dan 400 verschillende stoffen en de website laat toe om je overhemd volledig op maat samen te stellen, inclusief accessoires als  anchetknopen, pochetten, geborduurde monogrammen en dassen. Daarnaast vind je in onze internetgalerij verschillende mooie combinaties of je kan een beroep doen op onze stillisten. Op basis van een kort telefoongesprek en enkele vragen ontwerpen zij een hemd dat qua stijl volledig aan je verwachtingen voldoet en waarvan de pasvorm uiteraard ook perfect is. Een gepersonaliseerd maatproduct dat je zowel als particulier kan bestellen of als bedrijf om je team in stijl te kleden.

Korting
Leden van Klub Lange Mensen krijgen van Bivolino een korting van 12,5% door gebruik te maken van de kortingscode die te vinden is in de Winkelgids


Michel Byvoet
Bivolino
Wetenschapspark 1 – lab 9
Campuslaan 1
3590 Diepenbeek
België
T. +32 11 25 25 25
www.bivolino.com
shirt@bivolino.com