Lid worden

ASOS.com ook voor lange vrouwen

17 maart 2014

ASOS is dé grootste fashion- en beautywebshop van Engeland. Kleding, accessoires, beautyproducten, alles is er voor vrouwen én mannen! De webshop is met de laatste trends een grote inspiratiebron voor alle vrouwen (en mannen) met een gevoel voor mode. Sinds ASOS naar Nederland en België verstuurt, weet men ook hier deze fashionshop te vinden.

Het lijkt alsof ASOS haar assortiment heeft aangepast aan de Nederlandse markt, want sinds kort is een collectie voor lange fashionista's gelanceerd. De collectie krijgt de titel Tall Brands.

Naast hun ASOS Petite, Curve en Maternity-lijn komt de Engelse webshop nu ook met kleding, speciaal gemaakt voor de langere vrouwen onder ons. Denk aan maxi dresses die ook echt tot de grond komen, broeken die lang genoeg zijn en truitjes met mouwen waarbij het niet lijkt alsof je ze te heet gewassen hebt.

De collectie is gemaakt voor vrouwen vanaf 1.75 meter en bij bijna alle mode kledingstukken wordt de lengte van het model genoemd en de lengte van de kleding die ze draagt. Verzendingen vanaf zes euro worden kostenloos gedaan in heel Europa!

Bron: ASOS.com