Lid worden

Autotests online

16 september 2014

De Klub Lange Mensen heeft autotest verslagen die de afgelopen tien jaar in ons XLLL magazine zijn verschenen beschikbaar gesteld onder Downloads. De verslagen staan in het ledengedeelte van onze website. Dit betekent dat leden van de KLM, die ingelogd zijn op onze website, de verslagen kunnen lezen en downloaden.  

Om een idee te geven welke personenauto's zijn getest door het autoteam op hun geschiktheid voor lange mensen: Volkswagen Golf V/VI en Touran , Toyota Auris en Verso, Renault Grand Scénic en Grand Espace, Peugeot 308 en 3008, Opel Agila en Zafira, Mini Clubman, Volvo V40 en S60, Mercedes Benz B 200, Lancia Ypsilon, Ford S-Max, Focus, C-Max, Grand C-Max en Galaxy, Tourneo Connect, Fiat Bravo, Grande Punto en 500L Living, Dacia Lodgy en anderen.

Ook zijn er verslagen te vinden van bezoeken aan de AutoRAI en IAA Frankfurt en kan achtergrond-informatie van ons autotestteam gedownload worden. 

Ben je lid en heb je nog geen inlogcode? Vraag deze dan snel aan! Ben je nog geen lid en wil je de artikelen toch lezen? Lees dan hier hoe je lid kunt worden.