Lid worden

fashion
Beurs BE Tall Vlaanderen ‘wintereditie’

04 september 2018

Naar aanleiding van het succesverhaal van de eerste BE Tall Vlaanderen beurs in mei 2018 te Kemzeke, organiseer ik samen met mijn vrouw Evy Adriaenssens op 2 december 2018 opnieuw een beurs voor lange dames.

Door dit succes zijn wij enkele maanden geleden ook een eigen bedrijfje gestart onder de naam ‘BE Tall Vlaanderen’. Hoewel onze beurs op 2 december 2018 te Wechelderzande, zal plaatsvinden in een zaal die ruim drie maal groter is dan die van onze afgelopen beurs in Kemzeke, hopen we in de toekomst nog verder te kunnen groeien. Op deze wintereditie zetten we vooral nog de aandacht op kleding, sportkleding, kleding op maat, en schoenen, voor dames.

Hiervoor hebben zich tot op heden een tiental winkels en initiatieven geëngageerd, om dit samen met ons mogelijk te maken! In 2019 zouden we ook voor de lange mannen willen starten met een aanbod aan kleding en schoenen. Ook zaken als langere bedden en hogere fietsen behoren tot de mogelijkheden.

Het idee om met deze beurs te starten was er enerzijds gekomen door de frustratie van mijn vrouw Evy (1m82 lang en schoenmaat 43). Zij had, meer dan mezelf (1m92 en schoenmaat 46), last bij het vinden van schoenen en kleding op lengtemaat. Anderzijds hebben we gemerkt dat op de voorgaande beurs in mei, vele lange dames zo’n beurs als zeer geslaagd hebben ervaren en er dus een grote vraag was naar een herhaling van dit soort evenementen.

We willen met deze beurzen, die we proberen tweemaal per jaar te organiseren, ook het aanbod voor lange mensen in Vlaanderen te promoten. Hoewel in Vlaanderen ook veel lange vrouwen en mannen wonen, is hier het aanbod aan kleding en schoenen aanzienlijk kleiner dan in Nederland. Ook hebben we ervoor gekozen onze beurzen niet steeds op éénzelfde locatie te houden. We willen door Vlaanderen ook mensen uit andere regio’s de kans geven om eens dichter bij huis te kunnen shoppen en eventueel nieuwe winkels te leren kennen. Op de beurs is er voor iedereen ook de gelegenheid om gezellig iets te drinken. Er is namelijk een ruimte in de zaal voorzien voor iets te drinken en een snackje te eten.

Mensen die interesse hebben in onze beurs kunnen zich volledig gratis aanmelden via Facebook, door lid te worden van onze Facebook-groep ‘BE Tall Vlaanderen’ of kunnen een mail sturen naar betallvlaanderen@gmail.com. De beurs is voor bezoekers daarenboven volledig gratis! Meer info kan gevonden worden op onze website: www.betallvlaanderen.jimdo.com

Verder is BE Tall Vlaanderen meer dan alleen een initiatief die beurzen organiseert. Via onze Facebook-pagina en -groep houden leden ook onderling contact met elkaar, worden er interessante weetjes gedeeld, en wordt er informatie gegeven over de eerstvolgende beurs. Hoe meer lange mensen onze Facebook-pagina delen en liken (of zelfs lid worden van onze groep) hoe meer mensen we kunnen bereiken en hoe meer lange mensen we kunnen helpen!

Hopelijk mogen we jullie binnenkort ontmoeten op onze beurs!

Kenneth Beerens
BE Tall Vlaanderen