Lid worden

BigSoleMate, derde telg in een Apeldoornse winkelfamilie

16 november 2015

Leuke, hippe schoenen in grote maten voor dames en heren, dat is BigSoleMate. Deze nieuwe winkel, met een gevarieerd aanbod van damesschoenen in maat 42 t/m 46 en herenschoenen vanaf maat 47 t/m 50, is de derde winkel van eigenaresse Inez Scheper in winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn, waar men als persoon van bovengemiddelde lengte goed kan slagen.

De winkels Pretty Tall en Tough&Tall zijn modezaken gespecialiseerd in hippe kleding voor lange vrouwen en lange mannen. De drie winkels van Inez zijn naast elkaar gevestigd.

Dus ben je lang en leef je ook op grote voet? Dan kun je je van top tot teen kleden op één locatie. One-stop-shopping heet dat!

BigSoleMate is eigenlijk een bestaand concept in een nieuw jasje. In de winkels Pretty Tall en Tough&Tall waren namelijk al langer schoenen in grote maten te vinden. Maar om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen en de doelgroep te bereiken van mensen die niet zo lang zijn, maar toch een grote maat schoenen nodig hebben, is de aparte winkel en webshop BigSoleMate gestart.

Veel succes Inez, met deze nieuwe uitbreiding!