Lid worden

auto
Buscamper voor lange mensen

13 januari 2022

Over het algemeen zijn buscampers (campers op basis van een busje) niet heel geschikt voor lange mensen vanwege de beperkte ruimte binnen. Het bedrijf AmorA Campers heeft een buscamper op de markt gebracht speciaal voor lange mensen. Een stahoogte van 2,14 meter en een bed van 2,10 meter lengte zijn daarbij de belangrijkste pluspunten!

Camperbouwer AmorA heeft in de loop van de jaren opgemerkt dat lange personen problemen ondervinden in de camper. Zij hebben behoefte aan een bed met fatsoenlijke lengte en meer ruimte in de camper. AmorA heeft besloten om dit probleem te verhelpen en bouwt nu een camper die extra ruimte en comfort moeten bieden voor deze personen.

De buscamper op de foto is een Fiat Ducato Spazio 4 en heeft een lengte van 6,40 meter. Hij is voorzien van een fietsengarage, een lengtebed van 1,80 meter bij 2,10 meter, een groot kook-spoeloppervlak, een toilet, een zithoek en ruime kasten. Er is extra aandacht besteed aan het maximaliseren van de leefruimte. Zo is er een rolloverliftbedsysteem dat ervoor zorgt dat je het bed kan in- en uitschuiven. De stahoogte is 2,14 meter. De buscamper kan als basis hebben de Fiat Ducato, de Peugeot Boxer of de Citroen Jumper. Voor meer informatie over de buscamper en uitgebreide foto's, zie de website van AmorA.

Bron: NKC