Lid worden

fashion
Doorstart Long Tall Sally

05 september 2020

Toen in juni de sluiting van Long Tall Sally aangekondigd werd, kwam dat als een behoorlijke schok. Op social media kwamen vanuit diverse landen verontruste reacties van lange dames die bezorgd waren over hun toekomstige kledingcollectie...

Na weken van onderhandelen heeft het merk LTS aangegeven dat de toekomst er positief uit gaat zien! Er is een nieuwe eigenaar gevonden, genaamd AK Retail Holdings Ltd.
Long Tall Sally geeft aan: "We zijn we heel blij dat het merk nu kan voortleven en dat onze loyale klanten kunnen blijven genieten van de unieke pasvorm die zo belangrijk is voor ons allemaal."

Tot het bedrijf AK Retail Holdings Ltd. behoort het gespecialiseerde wereldwijde dameskledingmerk Yours Clothing, een snelgroeiende curve- retailer, BadRhino, zijn tegenhanger in herenkleding, samen met Bump It Up Maternity en Yours London.

AK Retail Holdings heeft op 1 september het eigendom van het merk Long Tall Sally overgenomen. Andrew Killingsworth, eigenaar en CEO van AK Retail Holdings, merkte op: "We zijn verheugd Long Tall Sally in onze familie van retailers te kunnen opnemen. Het merk is er een waar we trots op zijn en we kijken ernaar uit om een zinvolle dialoog aan te gaan met LTS- klanten, het aanbod ontwikkelen en het merk naar de volgende fase brengen."