Lid worden

Drukte bij Long Tall Sally in Amsterdam

03 november 2015

Afgelopen weekend hield Long Tall Sally een Pop-up event in Amsterdam.

Een van de zalen van het Renaissance hotel, om de hoek van Amsterdam CS, was omgedoopt tot Long Tall Sally winkel, en dat bleef niet onopgemerkt; er was veel belangstelling, het was levendig, het was warm en het was druk.

Diverse vrouwelijke leden van de Klub Lange Mensen hadden de weg naar Amsterdam weten te vinden.

Een half uur na opening stonden er al rijen bij de kassa en de pashokjes, en de dame van LTS gaf aan dat er een uur voor opening al dames in de rij stonden om naar binnen te mogen.

Veel gehoord commentaar was dat, hoewel LTS natuurlijk online bestellingen uit Nederland accepteert, veel dames het toch fijner vinden om de stukken te zien en om de stoffen te kunnen voelen, en velen van ons zagen dus inderdaad hun kans schoon afgelopen weekend.

Het grootste gedeelte van de online collectie was aanwezig, al miste ik de LTSxTTYA lijn, de meest recente samenwerking met Taller Than Your Average die uit vlotte stukken in herfsttinten bestaat.
Ook met de meegebrachte schoenencollectie kon men aardig ‘uit de voeten’; er was schoeisel variërend van laarzen tot feestelijke pumps tot ballerina’s, al miste ik ook hier net een paar die ik graag had willen passen.

Ik sprak kort met een van dames van LTS die overdonderd was door de Nederlandse belangstelling en natuurlijk stelde ik de vraag of er plannen zijn om een winkel in Nederland te openen. Vooralsnog zijn er (helaas) nog geen plannen, dus we zullen het voorlopig met pop-ups, online winkelen of tripjes naar Duitsland en Engeland moeten blijven doen. Wel wordt er een nieuwe winkel in Hamburg geopend, maar daar hebben wij niet zo heel veel aan. Laten we hopen dat de grote belangstelling voor de pop-up shop niet onopgemerkt blijft op het hoofdkantoor van LTS.