Lid worden

Duo Column start deze maand!

06 september 2015

Deze maand starten we met iets nieuws en leuks: Duo Column, een column vol leuke, interessante, alledaagse, maar ook bijzondere onderwerpen. Geschreven afwisselend door twee leden van Klub Lange Mensen.

Iedere maand verschijnt een nieuwe editie van Duo Column. De column verschijnt in ons magazine XLLL in de maanden dat het tijdschrift wordt uitgebracht, en online op onze website in de overige maanden.

De twee schrijvers wisselen elkaar af met steeds een nieuwe column.


We stellen de twee schrijvers graag aan u voor:

Karen Brookfield is naast haar ‘gewone’ baan tevens actief als blogger en heeft haar eigen blog genaamd www.tallwife.com. De naam komt voort uit het feit dat Karen 1.88m lang is en haar man ‘maar’ 1.76m is. Op haar blog schrijft ze over ‘lang zijn’, maar ook bijvoorbeeld over reizen, (lange) mode, en lifestyle. In de Duo Column zal ze deze onderwerpen ook zeker aanstippen!


Patrick Deters
is docent aan de Haagse Hogeschool, cabaret- en standupcomedygek, columnist en een iets langer mens. Met zijn 1.97m is hij een kleintje onder de reuzen, maar mondig genoeg om zichzelf langer te vinden. Humor en zelfspot staan vetgedrukt in zijn vocabulaire! Meer van Patrick kun je zien op www.deters.nl en uiteraard in deze Duo Column van Klub Lange Mensen.

De spits wordt afgebeten door Patrick en zal verschijnen in de XLLL welke deze maand verschijnt! De eerste bijdrage van Karen in Duo Column zal online te zien zijn in oktober.
Alvast veel leesplezier!