Lid worden

Een geslaagde jaardag!

17 november 2013

Zaterdag 16 november 2013 was het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de locatie voor de jaardag van de Klub Lange Mensen. De activiteiten-werkgroep van de KLM organiseert deze dag jaarlijks voor alle leden en combineert daarmee de algemene ledenvergadering met een dag vol leuke activiteiten voor jong en oud. Zo'n vijftig volwassenen en twintig jongeren hadden zich aangemeld en waren aanwezig in Hilversum.

De ochtend was gevuld met de ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zijn alle begrotingen en jaarstukken goedgekeurd. Ook werden de aftredende bestuurleden herkozen en trad een nieuw bestuurslid toe tot het bestuur. Ria Rotgers is vanaf heden algemeen bestuurslid van de KLM. Binnenkort zal zij op onze website een kijkje in de keuken geven van haar nieuwe functie. Het uitgebreide interview met Ria zal in de komende XLLL verschijnen.

Na dit formele deel deden alle werkgroepen verslag van hun werkzaamheden het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst.

Ook kreeg Wim Steijven, lid van de KLM en student aan de Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, gelegenheid om een praatje te houden over zijn afstudeerproject. Hij is bezig met het ontwikkelen van een leuke campagne over de ongemakken van lang zijn. De resultaten van zijn afstudeerproject schenkt hij aan de vereniging. Op zijn website kun je foto's zien van zijn eerdere projecten.

Na de lunch konden de bezoekers van de jaardag zich vermaken in de Beeld en Geluid Experience. Na een korte uitleg en het uitreiken van een ring waarmee iedereen toegang kreeg tot het interactieve gedeelte, ging iedereen op pad. Van het maken van je eigen journaal tot het doen van audiovisuele spelletjes, of het dansen in een TOPPOP-studio, je kunt het zo gek niet bedenken of je kon het doen tijdens de jaardag.

Deze zeer geslaagde dag werd afgesloten met een hapje en een drankje op deze prachtige locatie in Hilversum.

Wil je ook bij dit soort bijeenkomsten aanwezig zijn? Klik hier om lid te worden van de Klub Lange Mensen.
Ben je aanwezig geweest en heb je foto's gemaakt die je op (het besloten deel) onze website wilt delen? Laat het ons weten!
Ook de gemaakte creatieve uitspattingen (filmpjes en foto's) van de Experience mogen uiteraard gedeeld worden.