Lid worden

Een proost op het nieuwe jaar!

12 januari 2015

Voor de nieuwjaarsborrel 2015 werd deze keer de polder opgezocht. De locatie was Restaurant De Cantine in Lelystad dat vlakbij de kleding outlet Bataviastad ligt. Veel leden combineerden dan ook het bezoek aan de borrel met een middagje shoppen in dit winkelcentrum. Het weer was ontstuimig dus niemand vond het erg om tegen half vier de warmte van het restaurant op te zoeken. De stemming was goed en we werden rijkelijk verzorgd met bitterballen en andere hapjes.

 

Voorzitter John HekelaarOnze voorzitter John Hekelaar hield voor de laatste keer de nieuwjaarsspeech. Zoals tijdens de laatste jaardag aangekondigd zal hij eind van het jaar zijn ambt neerleggen en hij wist te melden dat er zich inmiddels één kandidaat heeft aangemeld voor het voorzittersschap. Hij hoopt natuurlijk op meer kandidaten zodat er ook een goede reden is om een felle campagne te voeren voor de plek als zijn opvolger. 

 

Er kwamen zo'n 50 leden naar deze borrel waaronder een behoorlijke groep kinderen. Het was een gezellig weerzien waarin veel werd bijgekletst. Het geheel werd (ongevraagd) opgeluisterd door een Big Band die toevallig deze zelfde middag zijn nieuwjaarsconcert gaf in deze gelegenheid. Het mocht de pret niet drukken.

Diverse foto's van de nieuwjaarsborrel zijn beschikbaar voor KLM-leden. Hiervoor dien je in te loggen op onze website en vervolgens te gaan naar Fotoalbum Nieuwjaarsborrel 2015.

Benieuwd naar de eerstvolgende activiteit? Kijk dan hier!