Lid worden

werkgroep
Ergenis Award

12 augustus 2018

Leden kunnen een foto inzenden van een frappante situatie die hun ergerde of hinderde. Tijdens de jaarvergadering op zaterdag 3 november a.s. (tijdens het KLM Jubileumfeest) zal door een deskundige jury de wisselbokaal worden uitgereikt aan de beste, leukste, en/of origineelste inzending.

We ontvingen een inzending van klublid Jacqueline van Hage. Met haar 'kleine' 1.84 meter is zij een van de 'kabouters' in de klub en kan zij over het algemeen goed overweg in de openbare ruimte. De noodzaak om voor ieder (uithang)bord het hoofd te buigen kent zij niet en zij liep dan ook argeloos over de stoep in het fraaie Lisse onderwijl met belangstelling de voortuinen bekijkend..... totdat zelfs zij letterlijk een bord voor haar hoofd kreeg! Misschien wordt het tijd om ook eens regels op te stellen voor de 'ophanghoogte' van verkeersborden, aangezien dit exemplaar (zie foto) volgens ons zelfs niet aan de 'doorloophoogte' van de gemiddelde Nederlander voldoet ..?!?

PS. Niet te zien op de foto, maar zoals de meeste klubleden kunnen beamen: ja, het doet zeer.....

Wil je zelf meedingen ook naar de Ergenis Award, stuur dan je foto, voorzien van een korte toelichting, in via secretaris@klublangemensen.nl