Lid worden

evenement
Europatreffen 2019: Breng je vrienden mee!

04 maart 2019

We hebben jullie al veel verteld over wat er bijzonder is aan het Europatreffen van 26 mei t/m 2 juni 2019. En we hebben nu al zoveel aanmeldingen dat de eerste programmapunten vol zitten en je er écht snel bij moet zijn voor andere activiteiten.

Nu willen we jullie graag wat tips geven om ook jullie sceptische lange collega's, familie en kennissen over te halen om naar Utrecht te komen! Zo kun je ze enthousiast maken:

Ik heb geen probleem met lang zijn....We zijn ook geen vereniging voor problematische zonderlingen, maar een netwerk van mensen zoals jij die het heerlijk vinden om eens met iedereen op ooghoogte te kunnen communiceren. In een groep met even lange mensen zul je ontdekken dat er 'iets' wegvalt. Wat dat is, verschilt per persoon, maar het is interessant je ervan bewust te worden. Op Hemelvaartsdag is er een workshop om te ontdekken hoe jij te maken kunt krijgen met vooroordelen over je lengte en hoe je daar speelser mee om kunt gaan!

Zo lang ben ik nu ook weer niet... Het is ook geen groep van allemaal 2,20 m. We zijn gewoon allemaal, net zoals jij, bovengemiddeld.

Wat is daar leuk aan? Moet ik de hele week? Kijk gewoon in het programma op de website wat je leuk vindt en dan geef je je alleen daar voor op!

Ik ben nog nooit naar een evenement van de Klub Lange Mensen geweest... Ik ken daar niemand... We verwachten een flinke opkomst op bijvoorbeeld de party en iedereen is in vakantiestemming, dus je ontmoet altijd mensen om samen mee te feesten!

Ik ben niet zo extravert... Je wordt altijd ingedeeld in groepen of je zit samen in een boot of samen aan tafel, dus je komt gemakkelijk in gesprek!

Helemaal naar Utrecht.... Vorig jaar was het in Lübeck, Duitsland. Utrecht is super gemakkelijk te bereiken met de trein of de auto. De P&R parkeerplekken aan de rand van de stad zijn betaalbaar. De buitenlandse gasten komen meestal aan op Amsterdam Schiphol of Eindhoven Airport en reizen dan door met een korte treinrit. Die prijzen vallen best mee!

's Avonds weer helemaal terug is niet handig... Waar kan ik dan logeren? Op de website staan een hotel en een hostel waar we korting krijgen, maar je kunt ook met een groepje een chalet huren vlakbij Utrecht of zelfs met een tentje op een camping in Utrecht neerstrijken: mogelijkheden genoeg!

Het formulier is zo lang.... Logisch! Het is een programma van een hele week, maar als je je maar voor 1 ding wilt opgeven, ben je er zo doorheen. Met de 'm' kies je de 'misschien later' optie en met tab spring je naar het volgende veldje als je er geen belangstelling voor hebt. Dan hoef je alleen maar je contactgegevens in te vullen, de activiteiten waarvoor je je wel wilt opgeven plus de laatste twee veldjes!

Ik heb toch nog een andere vraag... Stuur dan een email naar europatreffen2019@klublangemensen.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Dus help alsjeblieft allemaal mee om het Europatreffen te promoten! Want 250 man op de party is leuk, maar 300 is natuurlijk nóg leuker! Met wie wil jij dit bericht delen?