Lid worden

Feestelijke opening showroom DreZZd

08 juni 2015

Kledingmerk DreZZd leverde zaterdagmiddag 6 juni het levende bewijs: Nederland is het land met de langste mannen ter wereld. Ter ere van de opening van de showroom in Capelle konden mannen die langer waren dan 2,05 meter zich aanmelden voor de opening om vervolgens zichzelf ter plekke een gratis overhemd van DreZZd te laten aanmeten.

Rond de klok van 15.00u werd de opening van de showroom officieel gedaan door eigenaresse Yvette Noorlander. Zij begon zo'n drie jaar geleden  in haar eigen huis in Rotterdam met de webshop DreZZd. "Wij leveren overhemden op maat voor iedereen, maar lange mensen vormen een belangrijk aandeel van onze klantenbestand". De showroom is een nieuwe stap voor haar bedrijf. Kopers kunnen online zelf de maten van het gewenste shirt doorgeven en vervolgens wordt het overhemd in Turkije in elkaar gezet. De klant heeft zijn bestelling binnen drie weken in huis.
Vanaf nu kunnen mensen ook een afspraak maken in de showroom in Capelle, zodat ze de shirts kunnen zien en voelen. Eventueel kunnen de klanten nog worden gemeten zodat het overhemd perfect past.

Zo'n 40 lange mannen waren afgelopen zaterdag in shifts verdeeld zodat iedereen gemeten kon worden en de juiste stof geselecteerd kon worden. Uiteraard was er tijd voor diverse foto-momenten. Immers, het gebeurt niet dagelijks dat er zo'n groot aantal mannen van boven de twee meter over de vloer zijn.

Leuk om te zien dat diverse lange mannen naar aanleiding van de oproep op de Facebook-pagina van Klub Lange Mensen zich hadden aangemeld en aanwezig waren bij deze gezellige opening. En als kers op de taart: over drie weken een prachtig overhemd!

We wensen Yvette succes met haar nieuwe DreZZd showroom!
Voor meer informatie over DreZZd, zie de website www.drezzd.com of de Facebook-pagina van DreZZd.