Lid worden

Focus op samenwerking en versterking bij tweede editie werkgroependag

31 maart 2014

Zaterdag 29 maart vond de tweede editie van de werkgroependag van de Klub Lange Mensen plaats. Zestien leden uit diverse werkgroepen van de Klub Lange Mensen waren aanwezig om het afgelopen jaar te evalueren en plannen te maken voor de toekomst. Met betrekking tot dit laatste punt lag de focus voornamelijk op hoe de werkgroepen elkaar nog verder kunnen versterken en de onderlinge samenwerking kunnen verbeteren. Ook is er aandacht besteed aan de financiële aspecten die komen kijken bij het runnen van een werkgroep. De dag werd afgesloten met een heerlijke en gezellige lunch op locatie, het Van der Valk Hotel in Breukelen.

Tijdens de bijeenkomt heeft de redactie van het clubmagzine XLLL aangegeven op zoek te zijn naar versterking. Ook de werkgroepen PR en advertentiebeheer zijn actief op zoek naar leden.

Wil je meer weten over onze werkgroepen? Wil jij je inzetten voor de Klub Lange Mensen en lid worden van een werkgroep? Kijk dan eens op deze pagina voor aanvullende informatie en contactgegevens. Voor algemene vragen kun je terecht bij info@klublangemensen.nl

Leden van de Klub Lange Mensen kunnen de notulen van de bijeenkomt hier downloaden na te zijn ingelogd.