Lid worden

Fotoalbum Lang.UITdag online

21 maart 2013

Het eerste fotoalbum staat online op onze nieuwe website, namelijk het album van de Lang.UITdag! Maar liefst 25 kinderen en 31 volwassenen namen deel aan deze geslaagde activiteitendag van de Klub Lange Mensen. Fotograaf Wim Steijven en andere KLM-leden onder wie Piet Molema, Robbertjan Roet en Pien Admiraal maakten leuke en mooie foto's in Zeewolde. In de online slideshow zijn op dit moment 87 foto's te bekijken en te downloaden. 

Het album is alleen te bekijken wanneer je ingelogd bent op onze website. Om de slideshow te bekijken kun je rechtsbovenin op de witte knop inloggen klikken. Wanneer je bent ingelogd zie je in het menu van de activiteitenpagina links de pagina 'fotoalbums' verschijnen. Hier is het album van de Lang.UITdag te bekijken.

Ben jij wel lid van de Klub Lange Mensen, maar heb je nog geen inlogaccount voor deze website? Vul dan hier je gegevens in, dan maakt het webteam zo snel mogelijk een account voor je aan. Je wordt hierover geïnformeerd per e-mail. Voor vragen over de website en jouw account kun je ons bereiken via webteam@klublangemensen.nl