Lid worden

internet
Fotowedstrijd voor ‘Week van de Toegankelijkheid’

15 augustus 2017

Van 2 tot en met 7 oktober 2017 is het wederom de Week van de Toegankelijkheid.

De Week van de Toegankelijkheid is een initiatief van onder andere Ieder(in) en richt zich op het voorkomen en oplossen van belemmeringen in de toegankelijkheid van de maatschappij.

Een van de doelen is dat iedereen op voet van gelijkheid kan deelnemen aan alle dingen die voor andere mensen ook vanzelfsprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan onbereikbare plaatsen voor mensen in een rolstoel, maar ook een simpel bezoek aan het theater wat bijna onmogelijk is omdat lange mensen hun benen niet kwijtkunnen.

De Week van de Toegankelijkheid heeft een fotowedstrijd uitgeschreven en daagt je uit om absurde, vreemde en grappige ontoegankelijke situaties die je tegenkomt bij uitgaan, vast te leggen (foto/video) en dat met ons te delen via Instagram @weekvandetoegankelijkheid

De actie:
    •    Maak een foto van een ontoegankelijke situatie op humorvolle wijze
    •    Post je foto op Instagram en maak daarbij gebruik van de hashtag #isditnormaal
    •    Tag @weekvandetoegankelijkheid in je foto

De opvallendste inzending wordt door Week van de Toegankelijkheid beloond en wint een dinerbon van €75.

Belangrijke actievoorwaarden
*  Door deelname aan deze actie accepteer je deze actievoorwaarden.
*  De winactie loopt van donderdag 13 juli 2017 tot en met zaterdag 7 oktober 2017.
*  Iedereen die het Instagram (@weekvandetoegankelijkheid) account volgt kan via Instagram deelnemen aan de actie. Je maakt kans op het winnen van de prijs als je binnen de actieperiode een foto/video van jouw ontoegankelijke situatie plaatst op je persoonlijke Instagram account, in de tekst #isditnormaal plaatst en akkoord gaat met de actievoorwaarden.
* Om aan de actie deel te kunnen nemen dien je over een openbaar Instagram account te beschikken, anders kan Week van de Toegankelijkheid je foto niet vinden/zien.

Lees hier alle voorwaarden.