Lid worden

auto
Gebruikerservaringen met Subaru Forester

31 juli 2017

In de elektronische nieuwsbrief van juli is gevraagd naar de rijervaringen met uw personenauto. Daar is door een aantal mensen op gereageerd, waarvoor onze dank.

De heer G.C. de Jong uit Nijkerk schrijft over zijn auto, de Subaru Forester 2.0 CVT Automaat :'Met mijn lengte van 207 cm heb ik vier jaar geleden een zevental auto's geprobeerd en past deze auto het beste bij mij.

Een hoge instap en ruime bestuurdersstoel met elektrisch in hoogte en diepte verstelbaar was voor mij voldoende. Er is geen verlengde rail nodig, waardoor er ook voor de passagier op de achterband voldoende ruimte over is.

De hoofdruimte is voldoende, ondanks dat de auto een schuifdak heeft. Ik heb een uitstekende ervaring met deze auto. De wegligging is door de laag geplaatste boxermotor en four wheel drive uitstekend. Door de goed verstelbare stoel is kan mijn vrouw (165 cm) er ook goed in rijden. Voor mij is het een auto met veel pluspunten.

Minpunt is de aanschafprijs. Ik hoop er nog vele jaren mee te mogen en kunnen blijven rijden. De stoelen met lederen bekleding voelen voldoende stevig aan ook tijdens het rijden in de bochten'.

Wilt u uw ervaringen met uw personenauto ook delen, stuur ons dan een e-mail.