Lid worden

Geslaagd Groots KLM Weekend 2014

01 augustus 2014

Van 20 tot en met 22 juni jongstleden heeft het GROOTS KLM weekend 2014 plaatsgevonden. Rond de 40 leden van onze club hebben genoten van een gezellig weekend in het Gelderse Barchem. Dit jaar voor de derde keer op rij georganiseerd door de activiteitenwerkgroep onder leiding van Pascale Balm. Het was een geslaagd weekend en iedereen van klein tot groot (en xxl groot) kan terugkijken op een fijn weekend waar nieuwe contacten werden opgedaan, oude bekenden werden terug gezien en kennis werd gemaakt met een mooi stukje Nederland.

Locatie

Als uitvalsbasis voor de activiteiten werd dit jaar gekozen voor de groepsaccomodatie Gelders Groenland, een splinternieuw complex in het landelijke Barchem, vlakbij het stadje Lochem. Deze accommodatie was voorzien van een grote ontbijt annex ontspanningsruimte, een ruim terras en groot grasveld waar de kids naar hartenlust hun gang konden gaan. De ontspanningsruimte was op vrijdagavond de plek bij uitstek om kennis te maken of bij te praten met nieuwe en bekende leden en een ontspannen start te maken van een geweldig weekend.

Activiteiten

Zoals gebruikelijk zat ook dit weekend weer vol met leuke activiteiten.  Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijtbuffet werd afgereisd naar Diepenheim voor een 18 holes scramble toernooi bij Pitch & Putt Golf voor een spelronde met golfbal en club. Na een heerlijke lunch kwam het tweede onderdeel van het toernooi aan bod. De ene groep koos voor voetgolf met een voetbal en een groepje leden koos voor een ontspannen rit met een solex door het prachtige landschap. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en een nachtelijke wandeling bij een tocht door de bossen met kaarslicht met het verhaal van de Witte Wieven. Het was griezelen in de bossen en een paar leden gingen op spokenjacht….

Afsluiting

De zondag werd na een heerlijk ontbijt de fiets gepakt voor een heerlijke rit door de omgeving richting Lochem. Aldaar werd een stadswandeling gehouden onder leiding van een gids die het een en ander vertelde over de geschiedenis van Lochem. Een ander deel van de groep maakte een vaartocht met de zomp over rivier de Berkel. De zomp is een oud scheepstype, dat vooral werd gebruikt ten oosten van de IJssel. Op de rivieren en beken werden deze schepen gebruikt tussen 1670 en 1925. Het was een beetje druilerig weer en het plensde af en toe stevig, maar dat kon de pret niet drukken. Bij de Witte Wieven werd een smakelijke lunch gebruikt en daarmee kwam een einde aan een heerlijk weekend met geslaagde activiteiten voor elke leeftijdscategorie!

Meer foto's bekijken? Zie het fotoalbum