Lid worden

iGrow-app meest geliefd

11 juni 2013

GGD-arts en schrijver Ulco Schuurmans bekroont de iGrow-app van TNO tot meest geliefde gezondheidsapp. In zijn e-book "Ontdek snel: Gezondheidsapps" zet hij goede en betrouwbare apps op een rijtje. In de Metro van 11 juni 2013, stelt hij hiervan een top vijf samen. Op nummer één staat de iGrow app van TNO, waar wij in januari al aandacht aan besteedden. Met deze gratis app voor Android en iOS kun je eenvoudig zien hoe een kind (van 0-10 jaar) groeit, hoe lang een kind wordt en of het een gezond gewicht heeft.

Volgens Schuurmans zijn er momenteel rond de 30.000 gezondheidsapps beschikbaar en de iGrow app springt eruit in de categorie 'Groei en ontwikkelingsapps'. "Uiteraard populair bij ouders, maar ook bij het consultatiebureau en jeugdgezondheidszorg".

Het e-book van Schuurmans geeft inzicht in welke typen gezondheidsapps verkrijgbaar zijn, hoe ze werken en hoe betrouwbaar ze zijn. Het e-book is te downloaden in de iTunes-store of  verkrijgbaar in epub-formaat bij de uitgever Van Duuren Media.