Lid worden

tv
In de liefde is lengte geen garantie

31 maart 2014

Soms wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om een geschikte partner te vinden. Afgelopen dinsdag, 25 maart, werd een op het oog perfecte match gemaakt in het datingprogramma Adam zkt. Eva op RTL5. In het programma, waar de deelnemers naakt op een onbewoond eiland gaan zitten om de liefde van hun leven te vinden, ontmoeten we Annelinde, een jonge dame van 23 jaar oud. Ze is op zoek naar een lange man, met het liefst halflang haar. Zelf is Annelinde bijna 1.90m lang en een kleinere partner, dat ziet ze niet zitten.

Annelinde wordt op het eiland gezet met Jasper. Jasper is een boomlange Adam van 2.04m met halflang haar. Om de aflevering een beetje interessant te houden, wordt er een tweede Eva op het eiland gezet, genaamd Mayke. Mayke is een mooie blonde vrouw die ruim boven de 1.80m uitkomt. Tja, dan is Jasper even het spoor bijster. Niet één, maar twee lange vrouwen. "Dat verwacht je niet", zegt hij verbaast. "Je verwacht een zeehond!" is vervolgens het enige wat hij kan uitbrengen.

Maar dan neemt het programma een onverwachte wending. Het is niet Jasper die moeite heeft met kiezen, maar beide dames zien onze lange blote Jasper niet zitten. Tja, zo zie je maar dat de liefde 'moves in mysterious ways'. Alle drie de deelnemers zoeken aan het einde van het programma weer hun kleren op en gaan hun eigen pad. Succes gewenst voor Jasper, Annelinde en Mayke om die ene passende lange partner te vinden waar ze naar op zoek zijn!

Wil je de aflevering van Jasper, Annelinde en Mayke zien, klik dan hier.
Nieuwe afleveringen van Adam zkt. Eva zijn de komende dinsdagen op RTL5 te zien.