Lid worden

In Memoriam: Geert Veendijk

12 september 2018

Op 13 augustus 2018 overleed onze klubgenoot Geert Veendijk na een strijd van enkele jaren met een longziekte. Geert was meer dan dertig jaar lid van de KLM (sinds mei 1986) en hij bezocht regelmatig klubactiviteiten.

Afgelopen januari had hij nog maar weinig kracht. Desondanks kwam hij in een rolstoel naar de nieuwjaarsreceptie in Dronten om afscheid te nemen. Geert was decennia lang een fervent bezoeker van het Europatreffen, de jaarlijkse bijeenkomst van de Europese Lange mensen klubs. Op het Europatreffen in Zürich in 2015 viel het op dat hij bij een bergwandeling niet goed mee kon komen en erg kortademig was. Kort daarna werd bij hem een ernstige zeldzame longziekte vastgesteld. Hij klaagde nooit over zijn ziekte en hij had altijd belangstelling voor anderen.

We kennen Geert als een bescheiden, vriendelijke en sociale man. Hij scheidde toen zijn zoons nog erg jong waren, maar desondanks bleef hij erg betrokken bij hun wel en wee. Geert werd slechts 66 jaar en hij had nog vele plannen voor de toekomst. Wij wensen zijn zoons Hendrik en Anne-Jan en overige familieleden veel sterkte en kracht bij het verwerken van het verlies van Geert.