Lid worden

In Memoriam: Kees van Nierop

01 januari 2021

Op 28 december jl. ontvingen wij het droevige bericht dat klublid en oud- voorzitter Kees van Nierop op 24 december op 73-jarige leeftijd is overleden.

We kennen Kees als een sympathieke persoonlijkheid. Hij droeg de vereniging een warm hart toe en hij heeft in de loop der jaren vele werkzaamheden op zich genomen binnen de KLM. Kees was van 1997 tot en met 1999 voorzitter en hij heeft in die periode op bekwame wijze de vereniging door een roerige periode geleid. Door zijn werk en grote ervaring als bestuurder binnen een grote onderneming mochten wij op een positieve wijze profiteren van zijn kennis en kunde. Van 2011 tot 2020 heeft Kees geparticipeerd in het autoteam en heeft hij vele auto's met kritische blik getest op geschiktheid voor lange mensen. Met plezier lazen we de verslagen van het autoteam in ons magazine. Daarnaast heeft hij op bekwame wijze deel uitgemaakt van de kascommissie.

Het bestuur is Kees zeer erkentelijk voor zijn grote inzet voor de vereniging. Wij zullen hem missen. Wij wensen zijn vrouw Marien, zijn kinderen, overige familie en vrienden veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te verwerken. De begrafenis heeft in besloten kring plaats gevonden.