Lid worden

King Size Club opgeheven

09 januari 2014

Nieuws van het Europese front! Wanneer je de website van de Zweedse lange mensen vereniging King Size Club bezoekt valt het direct op: KING SIZE CLUB HAR UPPHÖRT

Daar is geen Google Translate voor nodig: onze zustervereniging uit Zweden is opgehouden te bestaan.

De vereniging was opgericht in 1966 en op de jaarvergadering van afgelopen november is besloten om na 47 jaar de deuren te sluiten vanaf januari 2014.

De KSC geeft aan dat ze de afgelopen jaren moeite hebben gehad om mensen te betrekken bij de vereniging voor bestuurswerk maar ook voor andere activiteiten bij de KSC. Daarnaast is de vereniging niet in staat geweest om in te spelen op de veranderingen op digitaal vlak (denk bijvoorbeeld aan informatievoorziening voor de leden via internet of andere sociale media).

De KSC bedankt de (oud)leden voor de vele leuke, interessante, informatieve en gezellige activiteiten welke de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden.

Vanuit Nederland willen wij de KSC-leden en oud-leden bedanken voor de contacten die de afgelopen jaren zijn ontstaan (bijvoorbeeld tijdens de diverse Europatreffen's die hebben plaatsgevonden).

Ondertussen zijn er al weer diverse Zweedse lange mannen en vrouwen die elkaar gevonden hebben op de Facebook-pagina Tall in Sweden!