Lid worden

Klub Lange Mensen verstuurt eerste nieuwsbrieven

18 mei 2013

Goed nieuws vanuit het webteam! Binnenkort worden de eerste nieuwsbrieven van de Klub Lange Mensen verstuurd. De Klub heeft zowel een lange kinderen nieuwsbrief als een algemene nieuwsbrief, waarin leden en niet-leden worden geïnformeerd over het reilen en zeilen van de vereniging. Daarnaast bevatten beide nieuwsbrieven uiteenlopende informatie over lang zijn. 

Iedere nieuwsbrief zal vier keer per jaar verstuurd worden. Ook verschijnt er een aantal thema nieuwsbrieven. Denk hierbij aan een nieuwsbrief over de jaardag, het lange kinderen weekend of wellicht een belangrijke gebeurtenis uit de media. 

Aanmelden
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes die interessant zijn voor lange mensen? Ben je heel benieuwd wat er zich achter de schermen bij de Klub Lange Mensen afspeelt? Meld je dan snel aan voor één van onze nieuwsbrieven! 

Aanmelden kan door je e-mailadres achter te laten op de homepage van deze website onder de kop 'Nieuwsbrief'. Na het versturen van jouw aanvraag, ontvang je een e-mail in jouw inbox. Hierin staat een link die je dient aan te klikken om jouw aanmelding te bevestigen. Het is mogelijk om je voor beide nieuwsbrieven tegelijkertijd aan te melden. 

Vragen? Stuur dan een e-mail naar webteam@klublangemensen.nl