Lid worden

fashion
Lange kleding in Hoofddorp

29 februari 2016

Op 26 februari opende de tweede winkel van Pretty Tall Fashion in Hoofddorp, het zusje van de winkel in Apeldoorn die al enkele jaren bestaat. Eigenaresse Inez vertelt dat ze graag de Randstad beter wilde bedienen en dat Hoofddorp heel mooi precies tussen Noord- en Zuid Holland ligt. Bovendien wilde ze ervoor zorgen dat de winkel gemakkelijk te bereiken is met voldoende parkeergelegenheid, dus toen de locatie in Hoofddorp beschikbaar kwam, werd de keuze snel gemaakt.

De winkel is ruim van opzet en je vindt er een groot aanbod kleding voor verschillende gelegenheden. Het grootste gedeelte van de winkel richt zich op dames, maar er is tevens een assortiment herenkleding (Tough&Tall). Ook zijn er zowel dames- als herenschoenen te vinden (Big Sole Mate). Verschillende merken zijn vertegenwoordigd, waaronder dameskleding van het Sequoia, de eigen lijn van Inez, toepasselijk vernoemd naar één van de langste boomsoorten die er bestaat.

In het midden van de winkel staat een gezellige tafel voor een kopje koffie na het passen of terwijl je op iemand anders wacht. Inez vertelt dat ze het altijd erg belangrijk vindt dat iedereen zich op z’n gemak voelt en ze zorgt dat er een leuke sfeer is in de winkel. In Apeldoorn heeft ze inmiddels een team dat zelfstandig kan draaien, wat haar de gelegenheid geeft om in Hoofddorp te zijn tijdens deze opstartfase.

Inez is trouwens nog op zoek naar mensen voor in de winkel in Hoofddorp. Winkelervaring is niet vereist; spontaniteit, enthousiasme en klantgerichtheid zijn belangrijker, en het is fijn als je zelf ook lang bent zodat je de doelgroep begrijpt. Mocht je op zoek zijn naar een baan in de buurt van Hoofddorp, stap dan de gezellige winkel van Inez even binnen.

De winkel van Pretty Tall, Tough&Tall en Big Sole Mate is zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent. In het compacte centrum van Hoofddorp vind je tevens allerlei andere winkels, er is zelfs een bioscoop, dus als je van wat verder weg moet komen, dan kun je er ook een dagje uit van maken!