Lid worden

tv
Langste ‘engel’ van Kerstmis 2013

28 december 2013

De kerstdagen gingen dit jaar bij Net5 van start met wel erg bijzondere engeltjes, namelijk met de ‘Angels’ van Victoria’s Secret. De show van dit beroemde lingeriemerk werd dit jaar op 24 december gepresenteerd door Nederlands topmodel Doutzen Kroes. Doutzen staat zelf al negen jaar aan de top van de modellenwereld en is al zes jaar 'Angel' van Victoria's Secret. Een spectaculaire gebeurtenis waarbij de topmodellen op de catwalk schitterden en onder anderen Taylor Swift optrad. Meest opvallende 'Angel' qua lengte was Karlie Kloss, met haar lengte van 1.85m, stak ze een behoorlijk aantal centimeters boven de andere topmodellen uit.

Prachtige supermodellen, bijzondere lingeriesetjes, veel vleugels, goede muzikanten en een spetterend catwalkfeest vormden de kerstavond van Net5. De mooiste creaties werden getoond door de wereldberoemde ‘Angels’, onder wie Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Behati Prinsloo en Karlie Kloss.

Hoewel de creaties voor de catwalkshow allemaal passend worden gemaakt voor de modellen, is het hebben van zeer lange benen, ook voor Karlie Kloss een probleem... Want ook haar broeken zijn vrijwel altijd te kort! In samenwerking met denim label Frame lanceerde de Amerikaanse Karlie in juni van dit jaar twee modellen jeans, beide speciaal ontworpen voor vrouwen met lange benen.

'Ik ben ontzettend lang, het vinden van een geschikte jeans is al mijn hele leven een ramp' aldus het topmodel. De beide jeans komen met een relatief hoge taille, volgens Kloss is er niets erger dan een jeans die - wanneer je voorover bukt - bepaalde gedeeltes laat zien die je liever niet toont.


Bron: Vogue en Net5