Lid worden

internet
Langste tienermeisje Brazilië gaat trouwen

04 juni 2014

De 18-jarige Braziliaanse Elisany da Cruz Silva stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Het 2,03 meter lange tienermeisje is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Francinaldo da Silva Carvalho, die veertig centimeter korter en vier jaar ouder is.

Het stel uit de Noord-Braziliaanse kustplaats Salinopolis is inmiddels drie jaar een koppel en wonen sinds een jaar samen. Beide vonden het tijd voor een volgende stap in hun relatie en hebben zich verloofd.

Dat Carvalho maar tot borsthoogte komt bij zijn vriendin, is geen obstakel geweest voor het aanstaande huwelijk. Voor Carvalho is de lengte van zijn vriendin überhaupt nooit een probleem geweest. Hij was altijd al op zoek naar een langere vriendin, schrijft Daily Mail.

Tumor
Elisany da Cruz Silva was op 14-jarige leeftijd al 2,03 meter lang. Haar lengte is het resultaat van een tumor in de hypofyse, waardoor ze extreem groeide. Inmiddels is de tumor verwijderd.

Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog onbekend. Vermoedelijk zal dit nog even duren, aangezien het stel aangeeft geen haast te hebben met het plannen van de trouwerij.

Bron: Nu.nl en Daily Mail