Lid worden

Leden werven leden met nieuwe folder

15 maart 2013

Deze maand heeft het bestuur een nieuwe folder over onze vereniging ontwikkeld. Met nieuwe teksten, nieuwe afbeeldingen en een frisse uitstraling in lijn met de nieuwe website.

De Klub heeft nieuwe leden nodig, alleen door te groeien kunnen wij als organisatie een vuist maken in de richting van het bedrijfsleven en de overheid. En leden werven lukt niet zonder jouw hulp!

Help mee om onze vereniging zo groot mogelijk te maken! Vraag een stapeltje folders op bij onze secretaris per e-mail en vermeld hierin jouw postadres plus het aantal folders dat je graag zou ontvangen. Gooi vervolgens de folder door de brievenbus bij jouw lange buren, leg een stapeltje neer bij jouw (sport)vereniging, (huis)arts of juist de (speciaal)zaak die jij zo graag bezoekt. 

Ook kun je algemene visitekaartjes van de Klub bestellen. Handig voor op het werk of wanneer je in de stad oogcontact maakt met iemand anders die boven het maaiveld uitsteekt. Benieuwd hoe de folder eruit ziet? Bekijk 'm alvast op de downloadspagina.

Het bestuur neemt aanstaande zondag een doos folders mee naar de Lang.UITdag op vakantiepark de Eemhof. Aanwezigen kunnen na afloop een aantal folders mee naar huis nemen.